Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vapputerveiset

Eilenpä tein askelennätykseni! Otin liikunnan lisäämisen hieman tosissani ilmeisesti - kävin eilen aamulla koirien kanssa kävelemässä 2km lenkin, jonka jälkeen lähdin hölkkäämään 3km. Kummastelin mielessäni sitä, kuinka oikeasti jaksankaan vetää tuommoista lenkkiä ja vielä kovempaan tahtiin kuin ennen. Eikä siinä kaikki, kun olin lenkin jälkeen tehnyt muutamaa koulutehtävää, siivosin koko asunnon ja päätin vähän ajella kuntopyörää. Vähän olikin sitten 45min, jonka jälkeen lähdin vielä koirien kanssa iltapäivälenkille, jälleen 2km. Kaupassakin tuli käytyä ja koirien kanssa 1km iltalenkki - joten 8km tuli käveltyä. Askeleita kertyi 18007! Ikinä varmaan ole kävellyt niin paljoa yhden päivän aikana!

Tänään kävin aamusella jälleen saman lenkin kuin eilen, ja olen tehnyt koulutehtäviä. Ehkä jopa jaksaisin vetäistä jonkinlaisen kotitreenin siihen päälle vielä, saa nähdä.

Vappu... Munkit ja sima! Voihan hitsivie, vuodessa on ihan liian paljon "herkutteluun tarkoitettuja" juhlapäiviä! Mietin viikonlopun aikana nyt tämän viimeaikaisen jumituksen takia, että ihan tosissaanko meinaan ahtaa naamaani munkkia ja simaa... Tulin sitten siihen tulokseen, että koska olen saavuttanut tässäkin henkilökohtaisen ennätykseni enkä ole syönyt munkkeja sitten viime vapun, joten miksipäs ei. Ja pyyn pyllyt sentään ihan se ja sama, se on vain kuitenkin nämä pari päivää, ei ne pari päivää kiloa mun painoa nosta, ja vaikka vähän nousisikin (maalaillaan piruja seinille) niin mitä se muka merkitsee, tässähän on vielä vaikka kuinka paljon aikaa jatkaa projektia ja pudottaa painoa. Summa summarum, tänään munkkien paistoon! Hyvää vappua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)