Sivut

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ratkaisua etsimässä

Edellisen kirjoitukseni jälkeen pistin pienet aivosoluni töihin ja yritin saada niitä kahta osumaan yhteen. Ja kuvittelisin onnistuneeni! (Ainahan on hyvä kuvitella)

Yritin pitäytyä siinä, etten suunnittele liiaksi asti päiviäni taikka viikkojani eteenpäin. Siinä aion pysyä - tehden pienen poikkeuksen. Joku säännöllinen päivärytmi tulisi ilmeisemmin nyt olla, jotta sitä pysyisi edes jokseenkin mukana tässä projektissa. Siihen ei auta muu, kuin itsensä väkisin repiminen sängystä ylös.

Mihin aikaan? Siinä iskikin vaikeus. H:lla on kolmivuorotyö, joten nyt kun olen halunnut viettää aikaa rakkaan mieheni kanssa, päivärytmini on syvältä nenästä. Aamuvuorojen aikaan herään viideltä. Iltavuorojen aikaan menen nukkumaan vasta klo 23 ja herään 7-10 aikaan. Yövuoro onkin pahin; saatan mennä nukkumaan vasta melko runsaasti 12 jälkeen ja herätä aivan miten sattuu - välillä kuudelta, välillä jopa vasta iltapäivällä. This sucks. It really does. 

Seuraavaan tulokseen päädyin:
Koska olen opiskelija, päätoimenani on opiskella. Lukujärjestyksessä olevat tyhjät tunnit ovat tarkoitettu opiskeluun. Joten... Päivittäinen "työaikani" on silloin 8-16. Piste. Eikä mitään mutinoita! Alkoi koulu sitten kahdeksalta taikka kymmeneltä, oli sitten vapaapäivä tahi ei. Jos koulutehtäviä ei ole, ajan voi käyttää muuhun.

Senpä vuoksi siis, joka päivä herätys olisi klo 6.30. Viikonloppuna sallin aivosoluilleni hieman enemmän unta, jotta ne jaksavat jahdata toisiaan arkena.

Nyt kun tarkemmin ajattelen, tämä menisi näin aivan loistavasti. Eri asia on sitten se toteutus....

We'll see how it works...



 

2 kommenttia:

  1. Toihan kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta! Kyllä säännöllinen rytmi on paljon parempi laihdutuksen kannalta. Koitahan vaan tsempata ja kun kesä lähestyy ni aamut tulee koko ajan ihanimmiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin toistaiseksi olen täysin sitä mieltä, että tämä on hyvä idea! :D Säännöllinen rytmi - tulee myös koulutehtävät tehtyä, kun tekee ne siinä "opiskeluaikana"... Ja samalla sitten syömiset vähän paremmassa ruodussa ja samoin sitten liikunta helpompi sijoittaa päiviin... Kun ei yhtäkkiä keksi jotain koulutehtävää minkä takia ei voikaan lähteä lenkille! ;)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)