Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Eih!

Mikä ihme siinä on, että nyt jumitetaan oikein urakalla? Mieli musteni kun astuin vaa'alle; +300g viime viikosta. Ei vieläkään eteenpäin. Okei, tiedän kyllä mistä tämä o kiinni, tällä viikolla olen taas parin viikon tauon jälkeen liikkunut kohtuullisesti, joten nesteitä on päässyt kertymään lihaksiin ja siitä painon nousua. Plus tietty eilen ja tänään on tuntunut jotain ihme turvotusta - sukista jää jäljet ja sormus ei enää liu'ukaan niin helposti pois. Loogista.

Viime viikkojen painon junnaus ennen viime viikkoa oli vain elämäntapojen lipsumisesta ja liikkumattomuudesta. Mä tiedän kuitenkin nämä asiat, mutta mieli on mustana kuitenkin. On fiilis etten onnistu ikinä saamaan painoa alas, ainakaan lähellekään tavoitettani.

Kuitenkin motivaation tämänviikkoinen nousu tekee sen, että nyt en lopeta tätä tähän. Paino menköön just omia polkujaan, meikätyttö jatkaa silti. Liikun, syön hyvin. Plussana nyt sitten opettelen juomaan enemmän vettä. Ei tule normaalisti juotua kuin ehkä maksimissaan litra, vaikka periaatteessa mun painoinen sais kitata kolme litraa. Eilen sain juotua vähän päälle pari litraa ja vessassa sai juosta sen mukaisesti...

Mielessäni oli myös tehdä ravitsemusanalyysi minkä tein joskus ravitsemuksen kurssilla itselleni ja H:kin pyysi että tekisin hänelle myös. Jos sitä siitä näkis mitä täytyis vielä petrata.

Pirun läskit, lähtis vaan litomaan!

2 kommenttia:

  1. Jumitus on ärsyttävää mutta pure hammasta äläkä anna periksi! Miten toi analyysi tehdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se ihan mielettömän ärsyttävää! Vie mehut ihan totaalisesti... Täytyy vaan säätää vähän prioriteetteja hetkeksi niin homma lähtis luistamaan...
      Tosiaan, joo täytyykin varmaan aiheesta tehdä kirjoitus, koska varmaan muitakin kiinnostaa! :D Tehtiin koulussa vuosi sitten vastaava ja oli kyllä ihan mielenkiintoista :)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)