Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kyllä se siitä..

Astuin vaa'alle aamulla, toivoen, että jotain on tapahtunut. 105,2kg! Kyllä - pudotusta 700g näkyvissä! Eikä vieläkään tokaa tavoitetta saavutettu (eihän siihen nyt ole kuin se 200g matkaa...)... Mutta, sen kun saisi ensi viikoksi rikki!

Onko mitään ehdotuksia mikä voisi olla palkintona? :)

Nyt mun paino on alimmillaan mitä se on ollut vuosiin. Ilonaihe sekin. Kummalliselta se tuntuu, myönnän sen. Varsinkin kun muistan vaa'an näyttäneen alkuvuodesta yli 110. Nyt vasta alkaa tuntua, että jotain oikeasti on painossa tapahtumassa.

Mulla on ollut painotaulukko jääkaapin ovessa. Ekalla sivulla oli painoa vain 105,4kg asti, joten tokalle sivulle päästiin. Se on hieno juttu. Vielä kun saisin oman pääkoppani sen tajuamaan...


6 kommenttia:

  1. Onneks olkoon! Olisko joku rentouttava hoito hyvä palkinto? Ite aijon mennä manikyyriin ku saan 90kg rakan rikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Semmonen vois toisaalta olla hyväkin :) Vähän oon toisaalta miettiny että ku oon alle 100, niin sitten jotain kivaa hoitoa tms. :)

      Poista
  2. Kasvohoito, jalkahoito, jotain uusia vaatteita, leffassa käynti, kuntokartoitus, jotain kotijumppavälineitä: kahvakuula... ekstra kampaajakäynti, Jonkun lehden vuositilaus. Näitä vois luetella vaikka kuinka paljon, mut pitää valita se mistä ite tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, hienoja ideoita! Kiitoksia ! :) Saan varmaan hyviä ideoita siihen, että mitä vielä seuraavissa tavoitteissa palkinnoksi !

      Poista
  3. Hieronta on loistava palkinto! Avaa jumit ja antaa uutta tsemppiä liikuntaan, mutta samalla niin rentouttavaa ja ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, hieronta... ^^ Helatorstain jälkeisenä perjantaina varmaan pääsenkin hierontaan mahdollisesti! vois sen ottaa palkintona sitten :)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)