Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kipiät paikat

No jopas se osu ja upposi! Tuli vallan paikat kipeäksi eilisestä treenistä! Mutta, eikös se nyt ollut vain merkki siitä, että jotain on oikeasti tehty ja kunnolla!

Mieli tekisi siirtää sohvaa ja laittaa kotikuntosali kuntoon niin, ettei tarvitsisi kuntopyörää aina siirrellä paikasta toiseen. Nyt se on sohvan takana niin, että se täytyy siirtää sohvan viereen ennenkuin mahtuu polkemaan... H oli sitä mieltä ettei niin kannattaisi tehdä, ettei olohuone enää näyttäisi hyvältä! Pyh pah sanon minä. No, tyydytään tavaroiden siirtelyyn siis...

Makunystyrät tykkäsivät eilen gutaa, kun sain vihdoinkin pitkästä aikaa syödäkseni lohisalaattia! Kalaa tulee syötyä aivan liian vähän. Harmi kun se onkin niin pirun kallista... Varsinkin lohi, joka nyt sattuu olemaan se kala, joka saa veden kielelle pelkästään kun sitä ajattelee.

Tänään on ohjelmassa viikon lounaan valmistaminen. Ajattelin tehdä jonkin näköistä kasvispataa. Ostin sitä varten eilen kaupasta munakoisoa, kesäkurpitsaa, herkkusieniä, parsakaalia ja kukkakaalia, ruokakerman, tuoreen inkiväärin ja vuohenjuuston lisäksi. Siinä olisi taas viikoksi syötävää, toivottavasti makukin on hyvä.

Mieliteko iski taas. Vaikka paikat onkin kipeänä, taidanpa tästä alkaa hurjaksi ja tehdä samankaltaisen treenin kuin eilen. Eipä siitä haittaakaan ole. Kuntopyörää kun tuli sotkettua tunnin verran! Gilmoren tytöt siis pyörimään ja polkemaan!

2 kommenttia:

  1. Mielitekojen saattelemana täälläkin:

    http://nyttyttolenkille.blogspot.fi

    Lenkkeily, laihdutus, syöminen. Oli vaan nyt pakko puhua näistäkin asioista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Ihanan rehellinen ja raikas postaus sulla siellä ekana! :)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)