Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Ja sen huomaa!

Wee!! Yksi elämäni saavutuksista tapahtui! Eilen vietin kotosalla aikaa ja luin tenttiin, kun yhtäkkiä tulikin mieliteko lähteä lenkille. Vetäisin vaatteet niskaan ja lähdin. Mieli teki juosta! Siis ihan todella juosta eikä hölkötellä... Juoksin 2km ja kotiin päästyäni tajusin, että lenkki menikin vartissa. Vauhti ei silti pikajuoksijaa vastaa mutta mulle aikamoinen saavutus!

Illalla päätin lähteä koirien kanssa lenkille niin, että vien kummatkin erikseen. 2km kävelin koirien kanssa, jonka jälkeen lähdin vielä 3km hölkkälenkille. Hölkkälenkin jälkeen tein vielä reisi/pakarajumpan... Siis hyvin liikunnallinen päivä: 1030kcal poltettuna olikin hyvä vetää oikoselleen...

Tänään koulussa tapasin erään toisen ryhmän opiskelijan, jonka näin viimeksi syksyllä. Kun tulin paikalle, hän katsoi mua ja ensimmäinen mitä hänen suustaan pääsi: "näytät ihan erilaiselta! vähänkö sä oot laihtunu mielettömästi! Wau! ". Kyseessä on siis miespuolinen kaveri. Epäuskoisena ja tietty hieman vähätellen kysyin, että näkyykö se muka oikeasti? Mies vaan totesi että todella näkyy. Kummasti piristi moinen!

Eilen sain myös sovittua työhaastatteluun ajan. Huomenna siis edustuskunnossa matkaan aamulla...

Tänään kävin aamulla kilometrin kävelyn ennen kouluun lähtöä. Tenttiin lukeminen koulupäivän jälkeen jäi kun syömisen jälkeen hetken ruokaa sulateltuani päätin jälleen lähteä lenkille, ja vedin samanlaisen setin kuin eilen.

Huomenna olis tarkotus tehdä vähän kevyttä kävelylenkkiä keräten askelia (kyllä - askelneuroosi tekee paluuta) ja palautellen lihaksia sekä tankaten vettä, jotta lihaksiin kertynyt neste pääsis liikkeelle...

Siis motivaation nousun kyllä jo huomaa!

2 kommenttia:

  1. Wau! Onnee juoksulenkistä! :) Varmasti aivan mahtava fiilis saavutuksesta!
    Tsemppiä työhaastatteluun! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Kyllä olikin tosiaan aika euforinen olo, tosin ensin hieman epäuskoinen. :D

      Kiitokset ;)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)