Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Onneksi vappu on vain kerran vuodessa...

Ääääääääh! Mitä olisinkaan tehnyt toisin?
Olisin tehnyt paaaaljon pienemmän munkkitaikinan tai pistänyt puolet pakkaseen...
Olisin pistänyt H:n ostamaan vain yhden pullon simaa...

Kyllä - munkkiöveri, simaöveri. Liikaa, liikaa, liikaa. Aivan törkeesti liikaa. Vaikka hävettää ihan törkeästi, mä nyt myönnän sen teille...

Mun onnekseni vappu on vain kerran vuodessa ja ainakin opin, mitä ens vappuna EI kannata tehdä. Kamala närästys tuli munkeista. Melkein oksettaa kun ajattelenkin. Seurauksena myös järkyttävä turvotus - sormus jättää rajan sormeen ja hyvä kun sitä saa edes pois.

Ei hyvä.

Nyt pistetään tehotoukokuu toimintaan!
Kovin koitin suunnitella tulevaa toukokuuta kunnes älysin, ettei mulla vielä ole työvuoroja sovittuna, joten se siitä suunnittelemisesta. Päivä kerrallaan siihen asti, mutta tehokkaammin! Ai että kun vihaankin epätietoisuutta ja epäsäännöllisiä koulu- ja työaikoja!!

Ei tästä tule hevonkukkua jos nyt jään laakereilleni makaamaan ja surkuttelemaan mässäilyäni tänä vappuna. Tulkoon plussaa viikkopunnitukseen (ja nyt on olo että sitä tulee kilokaupalla!) mutta mä en aio antaa sen lannistaa! Viikonloppuna salille ja uimaan, tänään lenkin lisäksi pyöräilyä pari tuntia ja huomenna kans jotakin!


2 kommenttia:

  1. Sama vika täällä -hirvee läskeilyvappu! :D Mutta onneksi se on nyt ohi, nyt vaan nokka kohti uusia haasteita :)
    Mullakin on vähän sama ongelma,että ei oo mitään tietoa tulevista työkuvioista, saatika vuoroista. Joten pakko vaan elää päivä kerrallaan ja tehdä pikaisia päätöksiä liikunnan suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, onneks on ohi!!
      Se on raastavaa se ah niin ihana epätietoisuus kun mitään ei voi suunnitella etukäteen...

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)