Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Mikäs siinä körötellessä..

Aamulla muistan ajatelleeni tämän päivän koulumatkapyöräretkeä jo unessa torkutellessani... Mua ei yhtään huvittanut lähteä kouluun, istumaan 1,5h englannintunnille - mutta pyöräilemään halusin. Ristiriitaista.

Kyllä, kun istuin satulalle, jouduin irvistelemään ekan kilometrin - pylly kun on niin herkkis, eikä tykkää uudesta harrastuksesta. Varasin varmaan liikaa painoa jaloille ja eka kilsa oli senkin takia kirjaimellisesti työn takana. Jalat hapoilla ja pylly pipi. Meinasin kääntyä takaisin ja haistattaa pitkät englannintunnille...

En kääntynyt. Hieman hampaita kiristellen jatkoin matkaa, kunnes alkoikin sujua ja peppukin ilmeisesti älysi ettei protestoimalla pääse puusta pitkälle. Poljin koko matkan. Matka taittui pari minuuttia nopeammin kuin tiistaina.

Menomatka mukava olikin! Huomaa, että kunto nousee, sillä nyt keskinopeus oli noussut 2km/h nopeammaksi ja matka taittui 54 minuutissa. Ja kaloreja on kulunut jälleen se lähestulkoon 1500.


Ps. Taitaa olla "punaiset päivät" lähellä, sillä turvottaa ja paino pomppasi yhtäkkiä kaks kiloa ylöspäin ja aamulla näytti 107,5 - voi kuinka masentavaa. (Ja niin varmasti te halusitte tietää tämän ;D)
Ihanaa olla nainen!!

4 kommenttia:

  1. Mulla on lams toi sama homma että kun menkat alkaa ni paria päivää ennen turpoon yhtäkkiä! Saattaa tosiaan tulla parikin kiloa vaikka en syö mitenkään erikoisemmin. Mistähän sekin johtuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vissiin aikalailla useimmilla meistä naisista noin... :( Harmi vaan!

      Normaalisti hormoni- ja nestekiertoon tulevat muutokset juuri ennen kuukautisia turvottaa -> nesteen kertyminen elimistöön -> painonnousu. Typeryyttä!

      Poista
  2. Hei mutta loistotreeni sulla! Aina kun alotan pyöräilyn pitkän tauon jälkeen niin takapuoli on ihan hoo-moilasena. Kipee kipee kipee. Niitä on muuten pyöräilypikkuhousuja, joissa on pehmikkeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä, 4h yhteensä ja palaa 3000kcal pyöräiltyä 60km viikon aikana... Siinä on treeniä kerrakseen!

      Täytyykin muuten tsekata, josko semmoset pehmikkeet vähän helpottaisivat... ;)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)