Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Plussaa...

Okei... Ei voisi olla yhtään enemmän epäonnistunut olo. Vaaka näytti 106,4kg. Se on lähes kilo lisää. Ei tämän näin pitänyt mennä! Okei, "punaiset päivät" useimmin tuppaa nostamaan painoa, mutta vaikka se onkin ihan faktaa, silti mulla on olo, että mä olen henkilökohtaisesti nyt feilannut ja pahasti. Vaikka siis ajoinhan mä 60km pyörällä tän viikon aikana ja söin ihan ok...

Menen nyt itseeni ja tarkastelen mennyttä viikkoa vähän rankemmalla kädellä... Päivärytmit on pyllyllään. Eihän tällä viikolla ollut kuin kahtena päivänä koulua. Mitä ihmeen koulunkäyntiä tämä on olevinaan?! Mä oon mennyt nukkumaan milloin sattuu - herännyt myös just sillon kun on huvittanut. Syömisen rytmi heittää häränpyllyä, koska päivärytmikin on pyllyllään. Harmittaa!

Vilkaisin netistä ensimmäisen jakson Rakas, sinusta on tullut pullukka!- ohjelmaa. Melkein vihastuin. Ohjelmassahan näytettiin pelkästään sitä ainaista samaa - liikuntaa, liikuntaa, liikuntaa. Syöminen ja ruokavalio muodosti ehkä 10% ohjelma-ajasta. Kuinka väärän kuvan tuommoiset ohjelmat antavat laihduttamisesta! JA: ruokavalio on niin tiukka, että puoliso menee kauppaan asti kieltämään, ettei hänen "pullukalleen" saa myydä mitään herkkuja?! Anteeksi nyt vain, mutta H:lla lätty lätisisi, jos hän kehtaisi tehdä jotain tuollaista.

Surullista kyllä - sekin ihminen laihtui 7 viikossa lähemmäs 17kg. Jotka varmasti tulee takaisin korkojen kera jos tämä "pullukka" ei ylläpidä tiettyä ruokavaliota. (kateellisen löpinää kenties?) 

Silti, sitä itse miettii, että miksei sitä itse muka tekisi samaa. 7 viikkoa on mielettömän lyhyt aika loppupeleissä, ja jos sillä saisi pois noin paljonkin jopa, niin miksi ei. Koska siinäpä sitten kasvattelen otsaani metristä lerssiä, kun ei jaksaisi ja ketuttaa. Ohjelmassahan pariskunnan suhde oli koetuksella, enkä ihmettele. En mä halua tehdä tästä itselleni täyttä tuskaa...


Jonkin verran jos koittaisi silti. Panostaisi nyt muutaman viikon kunnolla tähän projektiin ja katsoisi kuinka paljon sitä itse saa ennen kesäkuuta putoamaan? Who's with me??

3 kommenttia:

  1. Mukana! Joo toi pullukka ohjelma (kuten muutkin laihdutusohjelmat) vääristää sitä tosiasiaa että normaali ihmisellä ei vaan yksinkertasesti ole aikaa reenata 4krt päivässä niinku tässä ohjelmassa. Mäkin haluaisin että joku tarjoais mulle muutaman viikon liikuntalonan jossain terveyskylpylässä ni voin vannoa että pystyn samaan. Ja kyllä mäkin haluaisin persobal treinerin, mutta ei ole rahaa palkata semmosta! Eli näillä mennään hitaasti mutta varmasti. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan kamalaa, kuinka paljon tuo vääristää koko ideaa laihduttamisesta! JA varmaan laihtuu, kun saadaan lisäravinteita, ravitsemusneuvot ja liikuntaohjelmat käteen valmiina... Ja lisämotivaattorina toimii raha. JOs mulle luvattais nyt 10 000€ siitä, että laihtuisin 15+ kg 7 viikossa, varmaan tekisin kaikkeni että saisin sen. Mutta kun tuollaista porkkanaa ei ole (eikä kiirettä sen puoleen) niin miksi mä pistäisin itseni kiikkumaan siellä veitsen terällä (ja parisuhteeni)....
      Kyllä mullekin kelpais tommonen terveyskylpyläreissu et sais kaks viikkoo vaan urheilla ja syödä hyvin mut... No kun ei oo rahaa niin ei ole :D

      Poista
  2. Mikä on persobal treineri :D siis personal traineri...

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)