Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kiirusta ja kouluhommia

Kukkuluuruu!
Ihanaa, teitä lukijoita alkaa olemaan jo jonkin verran... Tervetuloa siis kaikille! (anteeksi etten ole aiemmin muistanut teitä jo aika aikaisessa vaiheessa mukaan hypänneitä!) Ihanaa, että jotakuta kiinnostaa lukea mun höpinöitä, jotka kyllä tasan varmaan on välillä aivan kuusesta.... Mutta ihanaa, tervetuloa !

Tosiaan, eilen tuli sitten juostua paikasta toiseen... Anatomian tentti oli aamulla - se meni omasta mielestäni kohtuullisen hyvinkin jopa! Taisi olla hetkellinen tilanne päällä, jossa aivosoluni kohtasivat.... Piti nimittäin passia lähteä hakemaan tentin jälkeen, ja minä höpö lähdin kamalalla tohinalla keskustaan - todetakseni, että eihän olisi ollut mikään kiire, olin varttia liian aikaisin passikuvaliikkeen edessä odottamassa. Onnekseni liikkeen pitäjä tuli ajoissa, ja sain passikuvat mielettömän halvalla! Poliisiasemalla totesin, että hitsi - ajokortti ei kelpaa henkkariksi passia haettaessa ! Edellinen passini meni vanhaksi yli vuosi sitten, ja henkilökorttia mulla ei ole. Onneksi kuitenkin jostain syystä onnistui ajokortinkin kanssa. Ilman mitään kummallisia sukuselvityksiä!

Eläinlääkärissä tuli käytyä... Nyt mun lenkkikaverilla on sitten lenkkeilykielto!
Toinen oli aivan paniikissa ja jouduttiin rauhoittamaan. Sitten oltiinkin ketarat ojossa. Eläinlääkäri oli mukava - selitti kaiken todella seikkaperäisesti. Corgipojalla on takajalan polvessa ristisiteen repeytymä, ja toivon mukaan 4vkon lepokuuri + kipulääkkeet antavat luonnon hoitaa hommansa ja parantaa sen. Jos ei, edessä on leikkaus, joka ei ole vain huonoksi koiralle - vaan myös meidän kukkarolle. Tonnin reissu nimittäin. Mutta, toivottavasti paranee, eikä leikkausta tarvittaisi!

Ikäväkseni voin todeta, että H:n yövuoroviikko ei ollut oikea aika aloittaa tätä päivärytmin kääntämistä... Maanantaina ja tiistaina pääsin ylös, ja sain aikaiseksi asioita (kaikkea muuta kuin urheilua, damn it!) mutta tänään.... Heräsin sitten 9.00 ja lähdin kouluun. Kasaantuneet kouluhommat on nyt kyllä tehneet työnsä - ei oo paljoa hotsittanut lenkille lähteä (sateeseen.....), mutta nyt kun olen saanut hoidettua asioita, sekä myös rästiin jääneet koulutyöt - nyt alkaa helpottaa!

Yksi askel kerrallaan, ja nyt opetellaan heräämään. Vielä kun yhdistäisi sen liikunnan tähän niin hyvä olisi.

ps. yksi asia näyttää jämähtäneen! syöminen on ollut reilassa. Pysykööt jatkossakin!

8 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja ettei koiralle tarvi leikkausta!
    Sun juttuja on tosi mukava lukea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin... :)

      Kiitoksia mielettömästi! :)

      Poista
  2. Moikka, pistin sulle haasteen, kysymykset löytyy tuolta http://hajoitajahallitse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij :) Tein ton haasteen joskus alkupuolella, mutta teen niin että vastailen sun kysymyksiin tossa heti kun enempi vaan on aikaa :)

      Poista
  3. Heippa!
    Lisää uusia lukijoita, tuo blogihaaste on siinä mielessä kiva että pääsee sujuvasti uusiin blogeihin ;) tervetuloa myös käväisemään mun blogissa
    http://uusiterveellinenelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Paranemisia koissulle! Toivottovasti leikkaukselta vältytään, ne on aina ikäviä. Meillä oli ihan pienestä kii, ettei viime syksynä jouduttu W:n kanssa silmäleikkaukseen. Toivotaan, et teillä käy yhtä hyvä tuuri ja jalka paranee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Corgipoika kiittää! :) No on ne leikkaukset aina stressi koiralle.... Ja varsinkin nyt kun toinen on vielä jonkin verran ylipainoinen niin ensin täytyis laihduttaa - mutta ei saa liikkua... :(
      Toivon mukaan paranis levolla ja kipulääkkeillä ainakin joksikin aikaa :)

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)