Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ylöspäin käy matkani mun

Aamulla noustiin kahdeksan maissa ylös sängystä. Koirien kanssa käytiin lenkillä ja surukseni ilmoitan corgipojan kärsivän ummetuksesta, eli siis tänään tiedossa eläinlääkärille reissu. Taas. 

Kun olin saanut ajan eläinlääkäriin varattua, lähdimme sitten.... Salille! H otti mut mukaansa hänen vakisalilleen, tutustumaan. No, sain tutustumiskortin ja sitten mentiin.
Sali vaikutti tosi mukavalta ensisilmäyksellä, hurjan teknisen näköisiä vempeleitä. Ainakin verrattuna tuohon uimahallin kuntosaliin missä itse viimeksi käynyt. 
Puin urheilukamppeet pitkästä aikaa päälle, ja täytyy sanoa että tuntui ihan hyvältä!

H esitteli mulle laitteita ja kokeilin muutamia. Ensin oltiin 12min crosstrainerilla. Selkää, vatsaa, jalkoja ja käsiä treenailin myös, ja sitten vielä päätteeksi 10min hölkkäily juoksumatolla. Sali vaikutti kaikinpuolin sellaiselta, että siellä voisi viihtyäkin.

24.6.2013 10.32
1h 14min 20sek
Perus- ja keskitehoinen harjoitus
"Hienoa! Kehitit peruskestävyyttäsi ja kehosi kykyä polttaa rasvaa harjoituksen aikana. Tämä harjoitus kehitti myös lihaskestävyyttäsi sekä aerobista kuntoasi."
Keskisyke 116
Maksimisyke 162
Minimisyke 91
378kcal 42%rasvaa


Päätin sitten liittyä. 
Ja minä kun olen se kaikki-tänne-heti-nyt-persoona, niin näinhän tässä sitten kävi. Nyt on salijäsenyys! 
Hihihi!
Täytyykin tästä sitten lähteä eläinlääkäriin tuon yhden surkuisan kanssa. Ei tässä ole mitään surkuhupaisaa, mutta kuvitelkaa corgi äkeltämässä kymmenettä kertaa lenkillä viittä minuuttia kakkaa, joka ei ota tullakseen. Näin on menty jo lauantaista asti... Nyyh!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä salille!
    Löysin blogiisi kiertotietä ja jään seurailemaan. Itsellä urakka käynnissä suklaansulatusta.blogspot.fi :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Wautsi! Hyvä sinä! Voi kun mäkin kerkiäisin läymään salilla. Tai eniten mä kaipaan niitä ryhmäliikuntatunteja!

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)