Sivut

torstai 27. kesäkuuta 2013

Arvostele mun treeni (illallisen sijaan)

Noniin. Töissä taas. Vapaat meni singahtaen, kun koko ajan tehtiin jotakin A:n kanssa, joka tuli seurakseni näiksi vapaiksi. Tietty myös senkin takia aika singahti kun täytyi corgi-poikaa viedä eläinlääkäriin ei vain maanantaina vaan ihan tiistainakin... Nyt onneksi kunnossa. Tiistaina oli paikat jopa kipeänä maanantaisesta salikokeilusta! Oli hauskaa huomata, että lihakset ovat jälleen tehneet töitä, näin pitkän ajan jälkeen.
Työpäivä meni ihan hyvin, vaikka näiden helteiden vuoksi nukun huonosti ja siten oon nyt ollut taas aika väsynyt ja puhti poissa. Onneksi nyt on pilvessä ja näyttää siltä että voisi jopa sataakin.

Ja sitten siihen osioon mitä otsikko puoltaa.
Eli salilla tänään ensin tein alkulämmittelyn 21min kuntopyörällä. Mitäs kaikkea tästä kertoisinkaan, hiki tuli ainakin! En tiedä kuinka monta tasoa ton salin kuntopyörässä on, mutta itse poljin 7-tasolla, syke huiteli siinä 140 paikkeilla. 
Lämmittelyn jälkeen tein reisien koukistajia ja ojentajia 30kg painoilla 3x10 sarjaa.
Jalkaprässillä 60kg 3x10 sarja, jonka jälkeen tein vatsoja 25kg painoilla 3x12 sarjat, selkää 25kg 3x12. Kylkiä/sivuttaisia vatsalihaksia 3x10 sarja kummallekin puolelle 25kg. 
Rintalihaksia 2x10 sarja 20kg (yht) painolla. Eli kymppi kummallakin puolella. Yritin ensin 12.5kg, mut se tuntui aivan liian rankalta. Tämän jälkeen sitten juoksumatolla juoksentelin 6,7km/h 5min, ja kävelin 5,5km/h 3min loppuverryttelyksi. 

Sykemittari näyttää seuraavaa (ja palaute täysin riippuvainen sykkeestä pelkästään):
27.6.13 16:18
1h 00min 28sek
"Perus ja keskitehoinen harjoitus, pitkä"
- Hienoa! Tämä pitkä harjoitus kehitti peruskestävyyttäsi ja kehosi kykyä polttaa rasvaa harjoituksen aikana. Se myös kehitti lihaskestävyyttäsi sekä aerobista kuntoasi.
Keskisyke 138
Max 172
Min 119
520kcal 33% rasvaa

Fiilis treenin jälkeen lennokas ja kevyt. Mukava. Oli kiva päästä helteestä ilmastoituun saliin jossa sai sitten hiota treenin merkeissä. Teki hyvää. Oli niin oikea päätös liittyä tuolle salille. Ah!

Ensi viikolla alkais kyykkyhaaste ja heti kun pääsen kauppaan hankin ne pirun patterit siihen askelmittariin! :D 

ps. kävin ehkäisyneuvolassa uusimassa pillerireseptin ja trekka mittas mun verenpaineen: 118/75. Herranisä ja se on vielä se ns. "valkotakkipaine" eli ehkä himpan korkeampi kuin normaali! Ohhoh... Kyllähän se on nyt oikein ihannelukemissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)