Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

1. Ruokahaaste: Torstai

Hmm... Olipas päivä. En voisi sanoa rauhalliseksi vaikka haluaisin. Valvoin yöllä jonkun aikaa, ja heräsin näin ollen vasta 13.00, jotta jaksan sitten olla illan töissä. H heräsi myös vasta silloin, kun oli aamulla tullut viikon viimeisestä yövuorostaan kotiin. Hänellä edessä neljän päivän vapaat, mulla töitä. 
Koska heräsin vasta noinkin myöhään, söin brunssin, lounaan ja aamiaisen yhdistelmän, jotta jaksaisin sitten pötkiä mahdollisimman pitkälle. Leivässä kaloreita 225kcal, juustossa 150kcal (se oli pakko syödä pois ennen kun menee pilalle) ja viilissä 130kcal.Yhteensä 505kcal brunssi. 

Työpäivä oli hektinen. Alussa näytti siltä, että tästä tulee ihan mukava ilta, mutta annas olla kun yhdessä paikassa menee pitkään, koko loppuilta posahtaa ihan leviäksi. Näin kävi, ja pääsin vasta yhdentoista aikaan illalla töistä. Arvatkaa kaksi kertaa kerkesinkö syömään?
Otin aamulla kuvan leivästä ja mehupullosta, koska arvelin etten kerkeä kuvailemaan päivän aikana. No, ei siinä mitään, olisi edes kerennyt syömään! 
Leivässä yhteensä 326kcal meetvursteineen ja kananmunineen yms muine täytteineen. 
Kerkesin sen syömään vasta sitten, kun lähdin kotimatkalle. 

Toisaalta brunssi oli siis kyllä ehdottoman tarpeellinen, jaksoin melko pitkälle ilman nälän kurnintaa. Nälkä alkoi vaivata kunnolla vasta hieman ennen yhdeksää, ja samalla alkoi kasvaa jos jonkinkokoinen tatti otsaan hyvin hyvin hankalaan asiakkaan kanssa. Kuitenkin pitäen itseni jalona ja empaattisena, kirosin vasta autoon päästyäni että hitsi vie kun menee koko ilta tämän takia ihan levälleen. Tatti kuitenkaan ei kasvanut pelkästään hankalasta asiakkaasta, vaan osansa oli myös kyllä alhaisen verensokerin. Tiedättehän sen tunteen, kun alkaa tärisyttää ja tulee heikko olo? Ja silloin kätevästi ärsyttää lähes kaikki. 

Nyt siis kotona, ja työpäiviä seitsemästä jäljellä on kolme, toivon selviäväni ilman tattimetsää otsassa. 

Päivän aterioina siis hyvin paljon liikaa ja yksipuolisesti leipää... Ei oikeen muuta jaksanut tehdä. Paleltaa aivan mielettömästi joten kupissa siis sadan kalorin kahvikaakao... Eli tämän yöpalan yhteissaldona 409.

Eikun...
Sanotaan siis 509kcal parista keksistä, jotka nyt oli jotenkin aivan pakko saada. Himskatti.

Päivän kokkonaissaldo 1340kcal. Aivan liian pitkillä väleillä, kun en syönyt 13.30-23 välillä mitään. 
Hohhoijjakkaa... Huomenna mahtaa ehkä jopa ehtiä ruokailemaan työpäivän aikana...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)