Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesähaasteideoita

Olen koittanut miettiä mitkä olis hyviä haasteita kesän aikana toteutettavaksi. Ensimmäisenä tietty se ruokapäiväkirjan pito kuvin viikon verran, ajankohdaksi päätin nyt aloittaa sen ensi viikolla, tulisi juhannuksena herkuttelua hieman tahi ei, ainakin pääsette sitten arvostelemaan rankalla kädellä, että missä mentiinkään metsään.

Kiitoksia edelliseen kirjoitukseen tulleista vinkeistä, kokeilun arvoisia olivat ehdotukset! Täytyy laittaa täytäntöön pikimmiten! Saa hyvää vaihtelua työeväisiin.

Yksi haaste voisi olla juurikin se, että otan vastaan sen viikon jonka H pystyy minulle saliltaan tarjoamaan, ja sitten käyttäisin sen viikon niin, että kävisin mahdollisimman monena päivänä kuntosalilla ja opettelisin käyttämään laitteita, sekä pitäisin kirjaa tänne, että mitä on tullut tehtyä. Ja mikäli tarjoukseen kuuluu ryhmäliikuntatunteja, kokeilisin saman viikon aikana mahdollisimman montaa juttua ja arvostelisin sitten niitä, että millaista oli jne. Tuo on itseasiassa nyt kun auki sen kirjoitin, melkoisen hyvä idea, vaikka itse sanonkin.

Ehdottaa saa kaikenlaista! 

Yhden viikon ajan mietin, että pakertaisin ruokavalion parissa, kokeilisin uusia juttuja. Mielessä oli kokeilla jotain paaston tyyppistä.... Toteutuksesta en vielä tiedä, jos joku tietää, niin vinkkejä saa antaa! Myös voisi olla mukavaa käydä läpi lähistöllä olevat luontopolut, yksinään tai jonkun kanssa. Ruissalossa ja kuhankuonolla kun reittejä ilmesesti olisikin ihan hyvin. Vois semmoisen kyllä ottaa tavoitteeksi ja tietty kuvatodistein, että siellä on myös käyty! 

Eli nyt on kasassa:
1. Viikko ruokapäiväkirjaa kuvin
2. Tehourheiluviikko ja uusien lajien/tuntien kokeilu
3. Mahdollinen paasto tai vastaava niukkakalorinen viikko
4. Luontopolkuviikko

Tuleeko teillä jotain muuta mieleen? 

Voisin tietty myös jatkaa tänne aloittamaani ruokapäiväkirjan pitämistä, jos syömiset pysyisivät paremmin kuosissa. Kaikenlaista uutta vois kokeilla, uusia reseptejä mahdollisesti?

Ps. Mulle saapui sitten postissa IPad mini, johon olen täysin ihastunut! Tämä on ihana, josta voimmekin päätellä mun kirjoittavan ensimmäistä postausta tällä vehkeellä!




1 kommentti:

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)