Sivut

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kun se iskee, se iskee kunnolla

Wehee! Eilinen työpäivä meni vallan mukavasti, ja pääsin jopa ennen kahta. Olin tyytyväinen, koska jotenkin se pääkoppa silti vaikka työstä nauttii, haluaa sitä lomaa, jolloin ei tarvitse lähteä töihin. Innolla odotankin reissua pohjoiseen tuossa parin viikon päästä. Pääsee H:n kanssa ensimmäiselle kunnon reissulle, tätä on odotettu! 

Eilisen työpäivän aikana juttelin erään asiakkaan kanssa liikunnasta. Kerroin käyneeni edellispäivänä salilla, johon sitten hän vastasi olevansa ylpeä, kun jaksoin moisen hellepäivän jälkeen vielä lähteä. Onhan se kiva, vaikka palaute tuleekin hiukan tuntemattomammalta taholta. Sitten mainitsin siitä, kuinka musta tuntuu, että mieli tekis mennä vaikka tänäänkin. Miksei? No, olinhan mä aamulla napannut salikassinkin mukaan...

No, reippaana suoraan töistä tämä tytsy asteli salille. Kyllä. Luit oikein! Tunnin treenin jälleen kävin heittämässä, tällä kertaa 20 min pyörällä lämmittely, jonka jälkeen treenasin käsiä sekä selkää. Ylätaljalla tein vastaavan setin: 25kg 1x12, 30kg 1x10 ja 35kg 1x8. Sitten vielä ojentajia, sekä hauiksia, sekä olka- ja hartialihaksia kaikkia 25kg 3x10 setti. Selkää sitten 25kg 3x10. Lopuksi loppuverryttely juoksumatolla 13min. Juoksin puolet ja sitten vähensin nopeutta kävelyyn, viimeiset kaksi minuuttia melko rennosti. 

Ja jälleen olo oli kevyt ja mukava kun lähti salilta. 

Ihana fiilis kun vaan alkaa taas nauttia liikunnasta ja sen tuomista fiiliksistä, ja jopa säryistäkin. 
Kolme kertaa salilla tällä viikolla, se on jo aika hyvin! 

Tuntuu että tuo salilla käynti pistää vauhtia mun aineenvaihduntaan, nyt tämän aamun paino 104,2! Wehee! Painokäyrän laskusuhdanneko tulossa? Lets hope so!

3 kommenttia:

  1. Nyt kun alat käymään salilla kehityksen huomaa paremmin mittanauhalla kun vaa'alla. Salilla käynti kiinteyttää kyllä tosi nopsaan! Hyvä sinä :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kun alat käymään salilla kehityksen huomaa paremmin mittanauhalla kun vaa'alla. Salilla käynti kiinteyttää kyllä tosi nopsaan! Hyvä sinä :)

    VastaaPoista
  3. Nyt kun alat käymään salilla kehityksen huomaa paremmin mittanauhalla kun vaa'alla. Salilla käynti kiinteyttää kyllä tosi nopsaan! Hyvä sinä :)

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)