Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

1. Ruokahaaste: Keskiviikko

Tänään sitä nousi jälleen kuuden aikoihin aamulla. Eilen meni illalla myöhään, sillä rupattelin puhelimessa parhaan ystäväni kanssa. Herääminen oli harvinaisen kivuton, ja olotila oli ihan hyvä. H tuli töistä kotiin ja söimme yhdessä aamiaisen.

Tällä kertaa mä nyt sitten vaihtelun vuoksi söin raejuustoa ja ananasta aamiaiseksi. Raejuustossa kaloreita 160, ja ananaksessa oli sitten 85kcal. Raejuusto ei ollut täysin rasvatonta, vaan se oli 2%. Kaloreita yhteensä siis 245. Ihan hyvin tuntui pitävän nälkää tuo yhdistelmä, plus tietty oli kohtuullisen maukas aamiainen.
Töissä söin kana–mozzarellasalaatin, joka maistui hyvälle, vaikkei H pyynnöstäni ollut maustanut kanaa, kun hän sen illalla mulle paistoi ennen töihin lähtöään. Juomana jälleen o'light mustikka-mansikkamehua ja samoin toinen pullo kulki autossa matkassa. Eilen mietin yliarvioivani kalorit, ja niin taisin tehdä. salaatissa kaloreita 40kcal, ja kanassa 100kcal, mozzarella tekee 170kcal lisän tuohon. Aterian kokonaissaldona siis: 310kcal
Hyvin taiteellisia kuvia vai mitä? Pyh sanon minä. Mutta, työpäivän päätteeksi välipalana nektariini ja kananmuna, kaloreita varmaan se 150kcal. Not bad. 

Olotila on pysynyt päivän aikana kohtuullisen hyvänä, joten ehkä nyt on syöty hyvin, tai sitten eilisellä pizzalla on vielä jokin vaikutus... En tiedä, mutta nyt totutellaan syömään näin, enkä todellakaan aio olla se, joka marisee lopun elämäänsä ettei voi koskaan pizzaa syödä, taikka ylipäätään herkutella lainkaan. Musta ei sellaista tule. Mä haluan mieluummin rennon suhtautumisen ruokaan, ei mitään mässäilyä tai liikaa ihannointia, vaan terveen suhtautumisen ruokaan ja herkkuihin. 

Kaupassa muhun iski jälleen kerran semmoinen olo, et tiedän tasan tarkkaan miks en halua mennä nälkäisenä kauppaan. Se tunne, kun yhtäkkiä kaikki näyttää liian houkuttelevalta ja mieliteot valtaavat mielen... Noh, mukaan eksyi pieni pussi irtokarkkeja ja keksipussi kanelipipareita, jotka olis vähän niinkuin juhannusta varten. Uusia perunoita ja naudan jauhelihaa eksyi mukaan, ajattelin lounaaksi kotosalla syödä ennen työpäivää uusia perunoita ja lihamureketta - vaihteeksi.

Päivällinen koostui sitten salaatista 80kcal, juustosta 200kcal ja kanasta 170kcal, sekä kananmuna 70kcal. Yhteensä siis 520kcal.

Vahdattiin syödessä viimeinen jakso the walking deadin kakkostuotantokaudesta. H lähti töihin ja minä jäin katselemaan salkkareiden uusintoja ja höpisemään parhaan ystävän kanssa puhelimessa.
Iltapalalla kokeilin uutta rainbow:n proteiinirahkaa, joka oli kyllä harvinaisen hyvää. Ei ollut liian makeaa, vaan semmoinen hyvinkin miellyttävän makuinen. Kaksi keksiä eksyi sitten mukaan iltapalalle... 
Yhteensä tässä siis 260kcal.

Päivän kaloreiksi nyt siis tuli 1485. Wau. Kuinkas tässä nyt näin kävi. Olen melkein jopa ylpeä tämän päivän suorituksesta. Nyt nautin vielä hetken kirjoittelusta uudella ipadilla, johon saapui näppäimistö tänään. 
On se vaan pieni, mutta sormet on tottuneet harvinaisen hyvin tähän ja alkaa jo nopeuskin olemaan kirjoittaessa melkoisen hyvää luokkaa. 

Tulikin mieleeni, että tää eka ruokahaaste olikin pääasiassa juuri tätä varten, että tarkastelen päivittäin imemiäni kaloreita ja sitä mistä ne oikein tulevat. Täähän tekee varmaan vain hyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)