Sivut

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Valoa tunnelin päässä

Se olisi jälleen aika punnituksen... Tai oli aamulla kun nousin sängystä. Normaalin vessakäynnin jälkeen astuin vaa'alle ja yllätyksekseni se näytti 104,6kg! Ei ole herkut jääneet maleksimaan?

Tai sitten on vain kyseessä se, että olen kyllä syönyt herkkuja mutta olen muutoin syönyt todella niukasti. Levännyt laakereillani töissäkäynnin lomassa tosin joten tarvekaan ei ole suuri. Lepo on kyllä tehnyt kieltämättä hyvää. Väsymys tuntuu välillä hellittävän ja välillä se on seuralaiseni päivän mittaan. Päänsärkyä ei enää ole niin paljoa, joten väsymystä on helpompi sietää. 

Onneksi H on ensi viikolla iltavuorossa, vaikka viimeisen kuukauden onkin ollut niin minimaalisen vähän aikaa viettää yhdessä! Se fakta, että vihdoinkin päiviini tulisi jotain pientä rytmiä kutkuttaa mieltäni mukavasti. H on ollut menneen viikon yövuorossa ja sen lisäksi vielä ylitöissä ja senkin yövuorossa, ja se tarkoittaa sitä, että meikäläinen kukkuu yöt ja nukkuu päivät ilman mitään järkeä. 

Arki kutsuu. Vihdoinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)