Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

1. Ruokahaaste; Maanantai

Nyt pärähti ensimmäinen ruokahaasteviikko käyntiin. Liikuntahaastetta en kerkeä tällä viikolla vielä aloittaa, joten siitä sitten myöhemmin. Jaottelin nuo haasteet niin, että näyttää että ovat samalla viikolla suoritettavia, mutta se ei nyt ihan onnistu, koska emme pääse H:n kanssa hänen salilleen käymään yhdessä välttämättä kovin pian, jotta saisin testausviikkoni. Nyt kuitenkin yritän muistaa ottaa jokaisesta ateriasta kuvat ja päivän päätteeksi sitten esitellä teille. Kommentteja saa antaa, määrästä, laadusta jne. Olisi ihan mukavaakin saada kommentteja jos jollakin mieleen jotakin pärähtää! 

Aamiaiseksi söin ruisleivän, johon päälle 60% keiju-levitettä. Siihen vielä yksi siivu juustoa kummallekin leivälle, kinkkua yksi siivu kummallekin ja neljä siivua kurkkua, kolme siivua paprikaa. Plus tietty lasi vettä. Kaloreita laskujen mukaan annoksessa olis 334kcal. 



Töissä evääksi lounaana nyt sitten salaatti kera leipäjuuston. Salaatissa kaloreita 80, juustossa 300kcal. Hyvin säilyi salaatti kylmänä 15l kylmälaukussa hanttarin jalkatilassa. Pohjalle jäänyt vesi oli kätevästi jopa jäätynyt hieman! Juomaksi 0,5l o'light mansikka-mustikkamehua hyvin laihana (0kcal). Yhteensä kaloreita siis 380.

Välipalaksi työpäivän loppupäässä pähkinä-rusina-papaija-sekoitusta, kaloreita 150kcal. 
Ihan kivaa pientä naposteltavaa! 

Työpäivä meni ihan hyvin, mulla oli toinenkin cocispullo (btw, ihan mun omalla nimellä varustettuna!) täytettynä samalla mehulla kuin lounaan yhteydessä juomani mehu. Hieman ehti iltapäivästä kuulla kurinaa vatsasta ennen kuin napostelin pähkinät. Eräs asiakas halusi välttämättä tarjota cappucinon, joten join sen, enkä siitä kehdannut kuvia ottaa, joten siitä yksi 50kcal lisää (ilman sokeria, pieni kuppi). 
Väsymys loisti läsnäolollaan, viime yönä kun tuli mentyä nukkumaan vasta puolenyön aikoihin... Ja kuudelta herätys. H:n kanssa kerettiin jopa ohimennen aamulla näkemään ennen kuin lähdin. Päänsärky myös vaivasi päivän aikana jonkin verran... Panadolin otin aamulla, mutta tuntui ettei siitä ollut mitään hyötyä. Nyyh! Juhannukseksi olisi tiedossa iltatöitä, enpä pahakseni pistä, vaikka onkin nyt sitten seitsemän työpäivää putkeen... Rahaa rahaa!

Kun pääsin kotiin, löysin H:n sohvalta, hänellä aivan mieletön päänsärky, aivan kuten mullakin, joten päätettiin yksissä tuumin mennä sänkyyn, hän vielä jatkamaan uniaan ja minä päikkäreille. Päiväunien jälkeen olo oli ihan hyvä, päänsärky oli kadonnut. 

Lihamureketta oli jäljellä vielä viikonlopusta, joten keitin sen kanssa uudet perunat. Tämä ei ole kuitenkaan se "normaali" päivällinen mitä yleensä. Yleensä se on salaatti ja lisuke. Nyt kaloreja arvioisin olevan siinä 500paikkeilla. Ruokajuomana vesi!

H oli mennyt sitten ostamaan jäätelöt, joten söimme ne ruuan päätteeksi. 
Kaloreita 300kcal. Hyi minua. Kehtasinkin myöntyä moiseen!

Nyt sitten olen tässä iltapalalla ja suunnittelen nukkumaanmenoa. 
Iltapalana tänään nektariini ja kananmuna, sekä lasi vettä. Kaloreja varmaan siinä 130kcal paikkeilla. 

Päivän kokonaissaldona siis.... 1844... Sen jäätelön kun olisin jättänyt syömättä, kaloreja olisi kertynyt se 1544. Not bad. Paitsi se jäätelö. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)