Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Suunta alaspäin

Tänään aamulla siis oli jälleen punnituksen hetki. Vaaka näytti 109,8kg, eli 800g on lähtenyt! Ehkä se on "vähänlaisesti" jonkun mielestä, mutta koska suunta on vakaasti nyt alaspäin, olen erittäin ylpeä. Tulee hyvä olo siitä, että olen syönyt mielestäni erittäin hyvin, näkemättä nälkää tai alhaisen verensokerin aiheuttamaa heikotusta. Olen liikkunut aika paljon, mutta kuitenkin niin, että se tuntuu itsestä hyvältä. Silti on paino laskusuunnassa, en voi kuin ihmetellä sitä, miten sitä ei ole ennen ällännyt tätä asiaa! Olisin ollut monta vuotta jo normaalipainoinen, mikäli olisin aikaa sitten tajunnut tämän... No, ajan kanssa pääsen tavoitteeseeni, eihän tässä kiire ole.

Aamulla käytiin H:n kanssa aamulenkillä, ja extempore päätettiin mennä vielä 1,3km pururata ympäri kesken lenkin. Kävelyä tulikin sitten 45min reippaalla tahdilla. H lähti vielä salille, itse olen päättänyt tänäänkin vielä "lepäillä", jotta huomenna sitten jaksan kuntosalilla ja uimassa, sekä vielä töissä. Lihakset on vieläkin hieman väsyneen oloiset nyrkkeilyn jäljiltä. Kai nyt tuollaisesta isommasta rääkistä viekin enemmän aikaa palautua...

Varasin tänään ajan Inbody-mittaukseen! Mun "laihdutuskaveri", pitkäaikainen ystäväni M tulee kyläilemään pariks/kolmeks päivää, mulla kun on vapaata viikko 7, heti harjoittelun päättymisen jälkeen. Nyt on siis 11.2.13 klo 9.45 aika Inbodyyn. Jes!Ajateltiin M:n kanssa pitää tehotreenauspäivät kun hän tulee, sekä sen lisäksi hemmotella hyvällä, mutta terveellisellä ruualla itseämme, sekä rentoutumalla treenien välissä. En malta odottaa!

Päädyin myös tässä tilaamaan Fit-lehden, koska Fit-lehden sisältö ja muutenkin koko lehti on kiinnostava. Tarjouskin oli ihan kohtuullisen hyvä. 19,90€/6kk. No, katsotaan puolikas vuosi ja sitten jatketaan jos siltä tuntuu!

Tekis niin mieli hankkia vedenkestävä mp3 uimista varten, jotta vois kuunnella musiikkia samaan aikaan kun polskii. Harmi vaan, että ne on aika tujun hintaisia... Laitetaan asia siis mietintämyssyyn ja jos koen vielä kuukauden päästä tarvetta moiselle kapistukselle (sanotaan, että vaikkei vuoden turhakkeeksi lukeudukaan, on se aikamoinen turhake sinällään). Seuraavana hankintalistalla on kunnon sisäliikuntakengät. Nyrkkeilyssä noilla halpislenkkareilla tulee vaan jalat kipeäksi, ja valmentajalta sain vinkkinä, että ehkä jonkinnäköinen päkiävaimennus (mahtokohan olla näin..) olis ehkä apuna tohon kramppaamiseen. Myös jostain kompressiosäärystimistä olisi apunsa... Katsellaan. Kenkiin sijoittaminen ei kyllä ole mikään huono valinta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)