Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Silmät ristissä

Okei, silmät ristissä ja mikään ei huvittais... huomenna on se surullisenkuuluisa maanantai. Onneks herätys ei oo 4:30 mutta silti. Maanantai mikä maanantai. Viikonloppuina tulee aina jokseenkin epäonnistunu olo. Syöminen on vähän rempallaan ja unirytmi erilainen, eikä välttämättä tuu liikuttua niin paljon - ei ole läheskään niin energinen. Se on siis ainakin yksi asia mihin taitaa tarvita jotain muutosta.

Punnituksessa sain surukseni todeta, että kilon pudotus jäi haaveeksi - tosin ilonaiheena oli se, että se oli sitten -700g! 108.7kg näytti paino, ja vaikka kuinka se on pientä verrattuna kokonaismäärään mikä pitäis pudottaa, on se silti aika pirun hienoa. Oon pystyny ylläpitämään kohta kaks kuukautta muutoksia, tekemään uusia ja pudottamaan painoa. Jotkut asiat repsahtelee vielä (kuten tää viikonloppu), mutta pienellä eteenpäin. Kyl se siitä. Toivottavasti.

*joo ja tätä kirjoitusta ei todellakaan väritä tämä väsyneen epäonnistunut fiilinki, joka hehkuu habituksestakin*

4 kommenttia:

  1. Hieno suoritushan se -700gkin on!! Joten häntä pystyyn!!

    VastaaPoista
  2. Onko sun blogi blogilistalla? Jos ei, niin laita! :)

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)