Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

Hölkkähyttysen purema

Aamulla lähdin yksin koiran kanssa lenkille, koska vielä parempi puolisko köhisee ja räkii, joten parempi olikin lähteä yksinään. Lenkki teki aivan yhtä hyvää kuin ennenkin, tosin tuntui, että kunto on kyllä tehnyt jonkinmoisen laskun flunssan seurauksena. Niinhän se menee, mainitsinkin viikon flunssan alentavan kestävyyskuntoa 25%. Himskatin flunssa! No, uuteen alkuun tästä taas. Terveenä.

Päivä harjoittelussa meni ihan hyvin, ei kovinkaan paljon tekemistä näin ensimmäisenä päivänä ollut. Ensin näytti siltä, että uimiselle saa heiluttaa hyvästit - päivän sanottiin kestävän kuuteen-kahdeksaan. Huokaisin helpotuksesta, kun pääsinkin jo neljän aikaan kotiin! Syöksy uimaan - joka kyllä teki sekin gutaa. Musiikin kuuntelu uidessa tuo siihen kyllä aivan uusia ulottuvuuksia! Uimahallissa oli kyllä porukkaa kuin muurahaisia hunajassa, mutta onneksi itse kukin osasi antaa muille tilaa, eikä tämän takia ainakaan uiminen ollut kökkö kokemus.

Kotiin päästyäni väsäsin päivälliseksi kanasalaatin, jonka mussutin katsellen Gilmoren tyttöjä. Joo, puhutaanhan sitä ettei saisi katsoa tv:tä samalla kun syö, mutta no. Salaatin syöminen ei ehkä valahda tähän kategoriaan ja sen nautittavuus kertoo mulle sen, että ei tämä nyt kovin väärin ole - silloin tällöin tehtynä. Normi iltapäivän mukaisesti fiilis alkoi olla väsynyt ja laiskotti vähän ajan päästä. Totesin sitten itselleni, että nytpä lähden lenkille!

Vetäisin jalkaani viikko sitten ostetut juoksukengät (jotka ovat täysvaimennetut, pronaatiotuella ? - tosin eipä se mulle mitään oikeestaan kerro, muuta kuin sen että ovat mukavat ja jalka ei kramppaa niin pahasti), ja lähdin lenkille, ajatuksenani totuttaa jalkojani kenkiin, ennen varsinaista hölkkäilyn aloittamista. En pitkälle pötkinyt, ennen kuin se iski. Hölkkähyttynen. Ja sitä sitten vuoroin hölkkäsin ja vuoroin kävelin - ns. intervalliharjoittelua. Yllätyin itse siitä, kuinka paljon nautin hölkkäämisestä. Kuinka vähän se loppujen lopuksi tuntuikaan "huonolta". Ei ollenkaan. Josta ainakin tänään olen kovin ylpeä! (Ja aamulla hieman lyhyemmällä kävelyllä kului 74kcal - tällä lenkillä menikin sitten 271kcal,wau) En voisi olla iloisempi tästä saavutuksesta, hölkkää kertyi yhteensä 15min!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)