Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Maltti on valttia?

Kevätkö tulossa? My ass... Pakkasta mittarissa 4:30 oli 14 astetta! Hyväpä, että kekkasin vilkaista mittariin ennen lenkille lähtöä! Hieman enemmän vaatetta päälle ja lämpöä hakemaan tuolta pakkasesta. Aamuhölkkäily pisti kyllä allekirjoittaneen hikoilemaan kuin pienen porsaan. Näytin kirjaimellisesti siltä, kuin olisin käynyt suihkussa kun sain kotioven kiinni...

Päivä oli ihan jees, mitä nyt mulle ja opiskelutoverille alettiin marmattaa taukojen pituudesta. Come on, ei me olla mitään työvoimaa! Mulla ruokatauko tänään 23min (kellotin ihan), ja tottapuhuen se ei yksinkertaisesti riitä siihen, että saisi rauhassa käydä wc:ssä, pestä kädet, lämmittää ruokansa ja syödä rauhassa. Ja siihen päälle vielä se, että kun osasto, jossa olisi tarkoitus olla, on kiinni tämän viikon! Mut sijoitettiin sitten päiväkirurgialle, ja syömässä käyn kaksi kerrosta ylempänä. Jouduin hörppimään keittoni kulhon reunasta a.k.a hotkimaan. Ja siihen tulee sitten se ihana napisija, joka ei tiedä hölkäsen pöläystä siitä, kuinka pitkät tauot olen pitänyt. Annappa olla jos kävisi ruokalassa syömässä, mitä kiirettä silloin täytyis pitää - siellä kun pitäis jonottaa ja maksaa etc. Kirsikkana kakun päälle ruokala on toisessa päässä rakennusta. Okei, senkus napisee - ihme tiukkapipo.

Tuntuu, että viikko on mennyt äärimmäisen nopeasti. Ja sanotaan, tämänpäiväisen napinan jälkeen toivonki että seuraavat viisi viikkoa (anteeks nythän se on jo neljä) menevät ohi pian jos tuo napina alkaa olemaan päivittäistä. Tänään positiivista oli se, että kerkesin pitämään tauot inhimilliseen aikaan.

Joko mun polvi ei tykkää noista portaista tai sitten yksi paha pelko on käymässä toteen ja mun polvi ei kestäiskään hölkkää. Tosin, oonhan mä tällä viikolla aikalailla jopa liikaa rehkinyt... Maltti o valttia? Muttakun! Kun pääsee ulos, tekee niin mieli hölkätä. Täytyis vaan muistaa, että ahneella on paskanen loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)