Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Palkitseminen

Millä sitä mahtaisi itseään palkita, kun jonkin tavoitteen saavuttaa? Olishan se hyvä, että olis jotain "väliporkkanoita", joilla sais vielä hieman lisää intoa tähän hommaan.

Kun pääsen päämäärääni, joka on 65-70kg, ns. "pääpalkinto" tulee olemaan moniosainen.
Ensimmäiseksi osaksi olen miettinyt koko vaatekaapin uusimista. Melkein pakkohan sitä on välissäkin hankkia joitakin uusia vaatteita, mutta tuossa vaiheessa rönttäisin kaiken kierrätykseen ja uusisin kaiken. Toisena palkintona olemme päättäneet ystäväni kanssa lähteä johonkin matkalle.
Sitten se, mistä olen unelmoinut; häät ja mahdollisesti ehkäisyn pois jättäminen. Nämä siis pääpalkintona. Eyes on the price! Eli vaatekaappi uusiksi, lomamatka, häät & häämatka, mahdollinen perheenlisäys!

Sitten kun pääsen 85kg, minkä verran painoin viimeksi ollessani "hoikassa" ja hyvässä kunnossa, vois vaikka viettää jonkun viikonlopun jossain kylpylässä. Se olis kyllä mukavaa. Saa nähdä innostuisiko M lähtemään mun kanssa palkintokylpyläreissulle.

Alle sadan kilon kun pääsen, en tiedä millä palkitsisin itseäni. Jätetään asia siis mietintämyssyyn... Ehdotuksia otetaan vastaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)