Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Punnitus

Noh, tänä aamuna sitten astuin vaa'alle ja totesin sen minkä sanoinkin, paino näytti 109,4! Joten siis 107,6 oli vaan haavekuva. Himskatti! No, okei ottaen huomioon sen, että tällä viikolla en ole

a) päässyt liikkumaan
b) syönyt kunnolla
c) nukkunut kunnolla

joten, on siis hyvä juttu, että paino on sentään laskenut, eikä noussut (tai pysynyt samassa). Kun vain oikeasti osaisi itsekin ajatella niin. Kuvissa ei niinkään selkeää muutosta, vaikka jotain hieman näkyykin. Nyt täytyy vain napata itseään niskasta kiinni heti tämän flunssan hellitettyä ja ruveta taas pitämään kiinni elämäntapamuutoksista. Hiljaa hyvä tulee, onhan paino sentään lähes joka viikko laskenut! Paitsi jouluna ja alkuvuodesta.

Flunssa kaataa mut vieläkin osavuodelepoon. Kevyet kävelylenkit tulee tehtyä aamulla ja illalla, mutta sen enempää en vielä uskalla. Kröhä on vieläkin. Mieli tekisi lähteä vaikka uimaan ja salille huomenna, ehkä jopa lähdenkin. Jos tää olo on helpottunut. En jaksaisi enää levätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)