Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Punnitusta!

Noniiin.... Viikon kohokohta jälleen tänään. Punnitus. 105,5kg näytti vaaka, joten se tekee -700g ja kokonaispainonpudotus on siis 7kg! Enää kolme kymmeneen ja 500g tokaan tavoitteeseen.

Käyn vaa'alla lähestulkoon joka päivä. Ehkä joku sanoo, ettei kannata, sillä paino heittelee ja jokapäiväinen ei kerro niinkään sitä totuutta. Näinhän se onkin. Enemmän mielessäni merkkaa viikkopunnitus. Päivittäin olen käynyt sen vuoksi, että huomaan miten se paino tosissaan heittelee, sillä tälläkin viikolla mun paino on ollut 104,8-106kg. Kyllä siinä on jo jonkinlaista heittelyä. Se 104,8 kyllä sai mut silti pomppimaan riemusta.

Eilen illalla lähdettiin H:n kanssa pidemmälle lenkille tuon meidän vanhemman koiramuksen kanssa, ja hölkkäilin siinä sitten miehen kävellessä vierellä. Loppumatkasta oli tiet ihan täysin sulana, ja päätin vetää hurjat juoksuspurtit, ai hittovie kuinka hyvältä se tuntui! Sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Harvinaisen pitkän matkan jaksoin juosta niin kovaa, kuin kintuista lähti.
Treenin jälkeen mun sykemittari antoi suoran palautteen: "Erinomaista! Kehitit lihaskestävyyttäsi sekä aerobista kuntoasi. Tämä harjoitus myös kehitti peruskestävyyttäsi ja kehosi kykyä polttaa rasvaa harjoituksen aikana." Kyllä olen tyytyväinen sykemittariini!

Unohdin ostaa torstaina kaupasta maustamatonta tuorejuustoa, joka piti olla kakkuun, mikä mun on tarkoitus tehdä huomenna, sillä mun vanhemmat olis tulossa juhlimaan mun synttäreitä. Eka kakkuhan meni alta aikayksikön ja onneksi ei vain omaan napaan - vaan H:n vanhemmat saivat tuhottua melkoisen osan siitä. Mustikkamarmoroitu juustokakku olisi siis projektina huomenissa.

Päätin sitten torstaina jo, että lähden pyörällä hakemaan sitä unohtunutta tuorejuustoa kaupasta. Lähikauppahan meillä on kilometrin päässä, joten päätin mennä hakemaan sitä 6,5km päästä. Samalla sain tehtyä vähän treeniä koulumatkoja varten... Takapuoli huusi hallelujaa kun istuin satulaan. Toivottavasti se tottuisi pyöräilyyn pian! Hetken irvistelin ja sitten alkoi vetreytyä ja olo oli ihan kohtuullisen normaali. Tästäkin treenistä sykemittari antoi palautteen; "Erinomaista! Tämä pitkä harjoitus kehitti lihaskestävyyttäsi sekä aerobista kuntoasi. Se kehitti myös väsymyksen sietokykyäsi."

Mitäköhän sitä huomenna keksisi leipomisen lisäksi... Pyöräilystä pidättäydyn tiistaihin asti, josko takapuoli olisi vähän vähemmän hellänä silloin. Voisihan sitä kelin salliessa tehdä kävely- tai hölkkälenkin. Saapi nähdä. Siivota nyt ainakin täytyy..

2 kommenttia:

  1. Onko tuo mustikkamarmoroitu juustokakku Pirkka lehdestä? Uusimmassa taisi olla joku tuollainen ja näytti kyllä niiiiiin herkulliselta!

    Ihana sykkäri sulla, kun tuollaisia ilmoittaa! :) Minkä merkkinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Sitä kokeilen, ja nyt on uunissa! Kyllä tännekin täytyy tietty kuvaa laittaa siitä tuotoksesta sitten ;)

      No on! H osti lahjaksi mulle, ja on merkkiään Polar RCX3. :) Ihastuin niin paljon siihen kun vähän lukaisin siitä polarin nettisivuilta!

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)