Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Uuteen nousuun...!

No jopas.. Manaus ei taaskaan osunut oikeaan! Paino ei pudonnut, eikä noussut. 106,2kg näytti vaaka aamulla tänään. Noh, parempi toisaalta näin. Nyt on enää se 1200g matkaa tokaan tavoitteeseen joka on se 105kg.

Sormen kanssa kävikin sitten niin, että kun soitin opiskelijaterveydenhuoltoon - sieltä ohjattiin joko päivystykseen tai jos paikan päällä harjoittelupaikassa joku katsoisi kättä. Noh, sainkin sitten niin loistavaa palvelua että, käsikirurgi katsoi sormen, lähetti röntgeniin, ja katsoi kuvat. Nivelsidevamma sormessa, kaksi viikkoa lasta ja kaksi viikkoa teipit.. 4 viikon hoito. Toimintaterapeutti ja -opiskelija olivat tyytyväisiä kun saivat hommia, kun saivat työtehtäväkseen tehdä mulle lastan.

Uiminen pannassa sen kolmisen-nelisen viikkoa. Samoin kuntosali. Eikä mitään saisi nostella. Jes... Juosta sentään saan! Kahden viikon liikkumattomuus päättyi torstaina, kun lähdin juoksulenkille, ja vielä jaksoin sentään hölkätä sen 2,5km putkeen. Ehdin jo pelätä että juoksukunto on rapistunut liiaksi enkä jaksaisi enää juostakaan... Eilen myös kävin juoksemassa ja syömiset pysyneet hallinnassa jälleen. Tosin mämmiä tuli pienehkö annos syötyä tänään, mutta se meni (ja maistuikin!) ihan ilman sokeria tänä vuonna!

Harjoittelu on vihdoinkin ohi. Nukuin sitten 12h putkeen, ja voi että, miten hyvää se teki..! Olo oli kuin uudestisyntyneellä. Ensi viikolla kouluun ja päivät on lyhkäsiä - keskiviikko vapaa! Kiitos lukkarintekijälle joka antoi mulle mun syntymäpäivän vapaaksi...!




2 kommenttia:

  1. Voih tuota sormea. ): parantelehan se! Mulla on vähän saman kaltainen kokemus viime syksyltä, kun leikkasin sirkkelillä sormen lähes irti. Onneksi sormi kuitenkin säilyi paikallaan, mutta parin viikon verran mullakin oli lastotettuna sormi. Kannattaa kokeilla jotain muuta aerobista nyt uinnin ja salin ollessa tauolla. :) zumba ja monet muut tanssilajit on kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, no täytyy tosiaan parannella sitä! Auts :( Hui sentään, itse näin kun yhdellä potilaalla oli vähän samankaltainen sirkkeliäksidentti, hui!

      Zumbalevyt löytyy kotoa, joten voi olla että jossain vaiheessa turvaudun siihen ;) Ainakin sä oot sitä kehunu ;)
      Juokseminen nyt itselle on ruvennu tuntumaan tosi kivalta ja onneks siihen en sormea tarvitse!

      Poista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)