Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Birthday wishes

Ensimmäistä kertaa elämässäni sain aamiaisen sänkyyn! Mieheni oli oikein paistanut kananmunat leivän päälle, vaikkei itse tykkää munista yhtään (joten ei ole sitten yläasteen köksäntuntien jälkeen paistellut munia). Voi mikä fiilis! Aamiaisen kera ilmestyi kolme lahjapakettia sängylle.
Oikein muumipaperissa... <3 br="">
Ja sieltä ilmestyi:


David-urheilupaita (L-koko), jota olin himoinnut vaikka kuinka monet kerrat kaupassa....
Lego Pirates Ps3-peli, josta olen hihkunut varmaan vuoden verran... 

Ja: Polar RCX3-sykemittari, josta olen haaveillut jonkin aikaa myös...

 En voinut uskoa silmiäni, kun avasin paketit. Tuo mieshän osasi ostaa juuri ne asiat mitä olin halunnut, mutten ollut itse kehdannut ostaa. Tulipa hukutettua mies suudelmiin...
Kakusta H sanoi, että se meni pilalle. Kun näin sen, kysyin, että millä ihmeen perusteella se meni muka pilalle! Kuulemma koristeet meinasivat hajota käsiin ja kakku ei ollutkaan jähmettynyt kunnolla. Mutta hyvää se oli! Sitruunasuklaajuustokakku. Kuinkakohan moni mies näkisi tuommoisen vaivan...
Kakku <3 br="">


ps. Hyvällä omallatunnolla söin kakkua; aamupaino näytti 104,8!! Eteenpäin mennään. Tajusin just, että hitsi vie, mähän voisin olla alle 100kiloinen kesään mennessä! Jumatsukka!

Täällä paistaa aurinko, ja tämä tyttö lähtee vielä tänään testaamaan sykemittariaan tuonne ulos ja nauttimaan keväisestä säästä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)