Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ei onneksi ole luovuttamisfiilistä...

Halleluja! Neljä viikkoa takana ja viikko vielä edessä harjoittelua. Nyt mennään vaikka pylly eellä puuhun jos ei muuten, loppurutistus enää jäljellä! Syksyllä vasta seuraava harjoittelu.

Tästä tulee niin plussaviikko. Pentele sentään. H päätti eilen pennunhakureissulla, että haetaan matkamässyä. Tuli sitä sitten syötyä hamppari ekaa kertaa tänä vuonna... Kaks ja puol kuukautta ilman! Eipä se nyt koko hommaa kaada. Ja siihen päälle vielä karkkia. Saanko hakata päätäni tähän pöytään? En tosin syönyt karkeistakaan kuin sen pari-kolme, silti pää sanoo, että pentele, huono viikko, ei urheilua nimeksikään (lue:lainkaan), syömiset niin ja näin, enkä ole edes jaksanut merkata niitä ylös! *klonks*

Harjoittelun jälkeen alkaa uudet tuulet. Ensi viikolla käyn lenkillä mikäli jaksamista on, ja sen jälkeen taas voi vähän vapaammin olla muutenkin kun ei ole jokaikinenpäivä täyttä päivää töitä.
Jaksaa sitten taas kunnolla merkkailla syömisiä ja urheilujakin ylös... Ei nyt sentään ole mikään olo, että haluais luovuttaa. Koko ajan ajattelen ettei mulla ole mitään syytä luopua näistä tavoista, ei ole mitään minkä kanssa olisin täysin ehdoton joten ei ole ns. lipsumisia. (Mitä nyt yks hamppari... Okei joo joo tiedetään, ei se tätä torpedoi jos vaikka neljä kertaa vuodessa syö hampparin)

Mutta, mun housut vaan tuntuu äärettömän löysiltä. Naureskelin itsekseni sitä, että nyt alkaa olla jo lähellä se, että joku päivä nuo tippuvat jalasta. Jotain on täytynyt tapahtua kun ne vaan suurenevat nuo housut. Tai sitten mulla on ollut välillä järkky turvotus ja ne housut on venyneet?? Seliseli. No, huomenna olis mitta- ja kuvapäivä. Pelko pyllyssä että onko mitään tapahtunut.
No, sen näkee huomenna.

Ihanaa, että tänne on siunaantunut lukijoita. Tervetuloa :)

Pentu on niiiiiiiin pieni! Ja niin suloinen. Sydän pakahtui kun sain karvapallon syliini. Koko automatkan nukkui sylissäni. Luonnetta kyllä löytyy ja rohkea tuo on kuin mikäkin! Kakkarumba alkakoon, lattiat täynnä sanomalehtiä! Tähtäämisen opettelua tarttis vielä... If you know what I mean...

Tiitiäinen<3 br="">

8 kommenttia:

  1. Ensiksi, mun sydän suli!!! Mun oma pieni pentu (joka kyllä asuu porukoilla) on jo kohta 8kk, mä haluan tuollasen vaavin! Onko hän berni? Aivan syötävän sulonen ainaki! :)

    Ja hamppariasiaan. Jos sä olet 4 viikkoa tehnyt niin hyvin töitä että housut tippuu jo päältä,niin ei se yks hamppari sua niihin mittoihin takasin tuo ;) itse itkin kun söin tänään pullan, toivon etten huomenna ole itsekin pulla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaus edelliseen, harjoitteluasi oli siis ollut 4 viikkoa, ei laihdutusta. Aivot sekaantui, sori. Nyt käyn nukkumaan etten sekoile enempää!

      Poista
    2. Joo, hän on berni! :) Ihan mielettömän suloinen vauveli.. Jolla tosiaan kyllä on luonnetta... :D

      No ei se yks juttu tee mitään, ja vaikka kuinka on mennyt aiheella "en kiellä itseltäni mitään" niin silti tuli morkkis... :D Tästä koko viikosta... Flunssa tuli ja pilasi kaiken xP

      Poista
    3. Siis eikä! :D Oon aina haaveillu bernistä! Joskus mulla on vielä punainen tupa ja perunamaa. Ja berni. Ehkä kaksikin. ;)

      Poista
  2. Voi tuota koirulia. Suloinen kuin mikä ja varmasti kiva kaveri lenkeille!
    Tsemppiä huomiseen punnitukseen. Ei ne housut valehtele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenkkikaverin tosta saa vasta vuoden päästä! Kyl sitten onkin hyvä lenkkikaveri sen jälkeen :D

      No jotenkin sitä yritti kummasti selitellä et ne valehtelis kuitenkin!

      Poista
  3. Oi, mikä ihanuus! Vähän mun koirakuume ei hellitä ikinä! Pari asiaa pitää eka saada pois päiväjärjestyksestä, ennen ku alkaa koirallinen loppuelämä. ;)

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)