Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikkoyhteenveto

Tällä viikolla on olotila ollut vähän heittelevä. Alkuviikosta vallan hurja tsemppi ja tarmo oli päällä, kun sitten taas tämä loppuviikko oli vähän toisenlainen. Torstaina päänsärky vei mut vähän lepäilemään, tosin silloin olikin määrätty lepopäivä. Perjantainen kehno olo myös veti lepäilyksi tekemiset, ja lauantaina sitten ei vain yksinkertaisesti päänsäryn takia taas pystynyt. Tänään sitten tein yhdistelmätreenin, josta jätin loppupään aerobisen treeniosuuden pois, koska olin aivan poikki.

Nuo (hyshys) asuntoasiat mua jännittää, huomenna olis tapaaminen pankissa, ja sit tiistaina asuntonäyttö. Juu, kyllä mua todella jännittää. Olen tänään miettinyt, laskenut ja ajatellut pääni puhki laina-asioista talohommiin ja remonttiin asti kaikkea. Onneksi sentään muistanut syödä. Perjantaina ja lauantaina on viikon kehnoimmat päivät, perjantaina aamiaisen ja lounaan lisäksi ei mennyt mitään alas ja lauantaina välipalan ja lounaan korvasivat sitten herkut H:n isän synttäreillä. Pari pientä palaa kakkua, ja pari keksiä kera lasin limsaa. Ei paha. 

Maanantai
15min kävely koirien kanssa
15min kuntopyörä
30min venyttely
Yht. 1h liikuntaa

Tiistai
30 min kävely koirien kanssa
45min kävely
45min spinning basic

Keskiviikko
30min kävely koirien kanssa
1h salitreeni, jalat

Torstai
30min kävely koirien kanssa

Perjantai 
15min kävely koirien kanssa

Lauantai
30min kävely koirien kanssa

Sunnuntai
1h 15min kävely koirien kanssa
1h salitreeni, selkä, rinta, kädet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)