Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

Jännitystä, päänsärkyä

Huonoja päiviä toisensa perään... Perjantaina sain kyllä siivottua, mutta sitten taas... Koko illan aivan mielettömän kehno olo koko päivän. Ja tänään päänsärky. Taas. Se hieroja taitaa sittenkin olla ihan hyvä ajatus, vaikka nyt jo kuvittelin että ehkä mä pärjään ilmankin. 

Tää on vielä vähän hyshys asiaa, mutta ollaan tässä H:n kanssa katseltu asuntoja, ja nyt on löytynyt aivan mielettömän loistava yksilö. Ainoa vaan, että kaikki on niin epävarmaa, että mua oikein oksettaa se kaikki epävarmuus. Nyt on sovittu sitten pankkiin keskusteluaikaa, ja näyttöä tuolle asunnolle. 
Remonttikohdehan se on, mutta ei se mitään, tältä alueelta ei varmaan noin täydellistä meidän budjetilla saisi (vai saako tuotakaan, sen sanoo pankki). Saa nähdä, mulla tunteet heittää laidasta laitaan kun jännitän. (sieltähän se päänsäryn syy sitten löytyikin)

Mutta, jokatapauksessa tämän vuoksi aikaistan arvontaa, ja arvonnan suoritankin sitten jo huomenna. Vielä kerkeää osallistumaan! (Katsokaas, kerkeän hakemaan lankoja voittajan tuotetta varten ennen kuin lähden helsinkiin). Huomenna klo 18.00, stay in tune!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)