Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Hässäkkäviikko!!

Huhhuijakkaa mikä viikko. Häsellystä häsläyksen perään ja menoa sinne tänne tonne... On tullu juostua pankeissa, taloa katsomassa ja oltu puhelimessa monet monet jännittävät minuutit. Tilanne on se, että voidaan H:n kans ehkä päästä jouluksi uuteen kotiin. Tai aikaisemminkin! Kaikki on enää kiinni kuntotarkastuksesta ja sit... hui!

Itsellä oli myös se Helsinginreissu tällä viikolla, ja siitä en onneksi alkanut tinkiä. Risteilylle päästiin mun ihanaisen A:n kanssa ja voin sanoa et kaiken tämän väsäämisen keskellä se oli hyvin rentouttavaa. Eilen palasin kotiin, ja vasta siinä vaiheessa tajusin, että mähän voin alkaa suunnittelemaan uuden asunnon sisustusta jo... Arvatkaa kenen kädet syyhyää ja ilo kasvaa sisällä kuin ilmapallo!

Aamupaino tänään (eilisen sijaan viikkopunnitus olkoon tämä päivä) 105,9kg. Jess, alaspäin mennään. Sehän on jo -600g viikossa. Jonka aikana rehellisesti sanoen, en ole kertaakaan ehtinyt salille. Ja tämä ei nyt ole tekosyy, kaiken sen asioiden hoitamisen jälkeen, ei yksinkertaisesti ole jäänyt aikaa.

Ensi viikolla alkaa koulu ja en voi käytännössä tehdä mitään muuta kuin odottaa tämän asuntoasian kanssa, joten ensi viikko menköön paremmin! Kerron asunnosta enempi jos päästään kaupoille... :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa et tommosen viikon jälkeen paino putoo! Hyvä sinä!

    VastaaPoista
  2. Hienosti meni! Ei haittaa vaikka treenit jää välillä väliin kunhan ruokavalio pysyy kurissa, toisinpäin ei olekkaan niin helppo :D

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)