Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Loma-askareita

Tänään aamulla jaksoin herätä viideltä H:n kanssa. Päänsärky on poissa! H lähti töihin ja mä jäin lueskelemaan blogeja aamupalan ja kahvikupin kera. Punnituspäivää unohtamatta, virallinen viikon punnitus antoi tulokseksi 106,5kg eli 200g miinusta edellisviikkoon. Olis se voinut alempikin olla, jos olisin nukkunut kunnon yöunet, ne kun nyt jäivät 5,5 tuntiin. Ja myös se, että mulla on vielä lihakset hellänä keskiviikon treeneistä (eli todennäköisesti nestettä kertynyt lihaksiin), sekin vaikuttanee oman osansa. Selityksen makuako?

Jokatapauksessa, olen tyytyväinen vaikka monen mielestä 200g ei ole mitään. Ainakin se on laskua, eikä jumitusta taikka nousua, joten senkin puolesta hyvin onnistunut viikko. Ja myös siihen nähden, että syön enemmän kaloreita kuin keväällä, pudotus on loistavaa, olisi se voinut noustakin.

Tomerana tyttönä vaihdoin heti aamusta lakanat uusiin, ja siivosin vaatehuoneen ylimääräisestä roippeesta. Vielä kun siivoaisi koko asunnon, pääsisi illalla saunan lämmöstä rauhoittumaan puhtaaseen asuntoon ja nukkumaan puhtaisiin lakanoihin!

Aamuisesta kymmenen asteen tienoilla olevasta lämpötilasta päättelen sen, että ehkä alkaa olla kohta aika kaivaa syysvaatteita esille. Vaikka varmasti on vielä lämpimiä päiviä jäljellä, se syksy sieltä silti hiipii hyvää vauhtia. Nyt lomalla onkin hyvä tehdä asioita, jotka muuten ehkä jäisivät tekemättä kun koulut alkaa. Mukavampaa aloittaa koulu taas niin, että voi keskittyä siihen täysin, vaikka ei sitä kovin rankkaa heti alkuunsa tietenkään ole.

Saapahan keskittyä sitten vielä hyvän tovin treenaamiseen, ennen hurjaa määrää tenttejä.
Ja uuteen ruokavalioonkin kerkeää hyvin tottua ennen kouluun paluuta.

Arvontaan on nyt neljä päivää aikaa, ja ihanaa huomata kuinka suuri osallistujamäärä siellä jo on! Eli siis kun olen suorittanut arvonnan, arvonnan voittaja saa valitsemansa, villasukat tai ranteenlämmittimet lempiväreissään! Pääsen sitten ostamaan langat aivan mahtavasta lankakaupasta Turun keskustasta, ja kutomaan sitten voittajalle. Kutomisessa menee varmaan viikko suurinpiirtein, korkeintaan kaksi, jonka jälkeen lähetän valmiin tuotoksen voittajalle. Rakastan kutomista, ja se on hyvin rentouttavaa. Viime talvena kudoin 20 paria villasukkia perheelle, kavereille ja tutuille, itselleni ja H:lle. Joten vielä kerkeää osallistumaan!

2 kommenttia:

  1. Mulla nousee paino treeneistä noin 3kg ja normaalinousu on 1-2kg eli toi -200g on oikein hyvä koska siellä on varmasti nestettä lihaksissa. Nyt jos olisit treenaamatta viikon niin paino luultavasti tippuisi muutaman kilon mutta onko siinä järkeä jos "leviää" samalla kun lihaksista lähtee kireys pois.

    VastaaPoista
  2. No sithän mulla ei oo mitään syytä huoleen :) vaikka sitä yrittää asennoitua siihen, että se paino ei nyt välttämättä treenien ja uuen ruokavalion myötä tipu alkuun niin paljoa, kyl se aina on vähän semmonen et höh, vaikka kuin oliskin tyytyväinen. Pysyvämpiin lopputuloksiin tällä kuitenkin pääsee kuin jollain pussikeittodieetillä :)

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)