Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

Kirjaimellinen lepopäivä

Eilinen tarmo kyllä välittyi treeniin, kun 1h 20min Tuli vietettyä salilla kuluttaen lähemmäs 700kcal! Vedin treenin niin täysillä kuin pystyin ja kylläpä osasi tuntua hyvältä! Kyllä nyt sit tuntuukin jaloissa eilinen treeni.

Lomasäät on olleet takapuolesta. Epävakaata, sadetta, tuulta ja minimaalisesti aurinkoa... Tänään on aurinko paistanut, mutta eikös sitten mulla särje pää niin maan vietävästi, että hyvä kun mitään jaksaa tehdä. Noh, tänään olis ohjelmassa muutenkin lepopäivä, joten eipä tarvitse muuta tehdäkään, kuin levätä ja kattella sarjoja.

Nyt kun väsyttää, ja pää särkee niin mieli tekee vähän jotain makeaa. Vielä en kirjaimellisesti edes tiedä, mitä mun tekee mieli, joten jos sitä tiettyä ei tule, mitään en hae. Ja jos tulee, haen ja sekin kohtuudella. Mieliteot on olleet hyvin kyllä taka-alalla, paitsi just nyt.

Tuntuu, että nyt kun on tarmo päällä ja into tehdä, lueskelee kaikennäköistä ja tämä ruokavalio-liikunta-asia on mielessä useammin. Samalla tavalla kuin keväälläkin, intoa riitti ja tiedonjano oli suuri, joka johti siihen että tuloksia tuli. Eiköhän siis tässä saada taas tuloksia aikaiseksi!

Tervetuloa uusille lukijoille ja seuraajille! Osallistukaa arvontaan, vielä on aikaa siihenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)