Sivut

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ärräpäät lentää...

Niin huonosti nukutut yöt... H:lla oli yövuoroa, ja mun yöunille kävi hupsistakeikkaa: ekana yönä en saanut unta, ja kun sain, nukuin liian kevyesti.. Vain sen takia että H ei ollut vieressä. Tokana yönä en saanut unta, koska ekan yön jälkeen tuli sitten nukuttua liian pitkään kun H oli tullut kotiin. Kolmantena yönä olikin hommat aivan omaa luokkaansa.

Mua väsytti, olin nimittäin eilen töissä yhdeksään asti, ensimmäisessä työvuorossani! Oli ihan mukavaa, ja aika meni melko nopeasti. Ihan mielellään menee uudelleenkin! Kun pääsin sänkyyn, hetken rentouduttuani ensin sisälle tulee mieletön savun haju. Nousen ylös ja tarkistan ettei tule ihan mistään lähistöltä. Kun jälleen saan silmäni kiinni, toinen kissoistani järjesti sellaisen kohtauksen että sellaista saa hakea.
Vessan ovi olisi pitänyt saada auki, sitä sitten raavittiin ja komennettiin. Kun se ei auennut, piti ruveta repimään koiranpennun sanomalehtiä lattialla. Ihan kuin se ei olisi riittänyt, juoksi vielä kierroksia ympäri asuntoa kiljuen. 

Kun autuas hiljaisuus levisi asuntoon, aloittikin sitten vanhempi koiramme armottoman kuorsauksen! Korvatulppien osto harkinnassa! 

Maanantaina olin yksinkertaisesti liian väsynyt että olisin jaksanut liikkua. Tiistaina en ehtinyt, enkä myöskään jaksanut. Tänään onneksi lähdin sitten liikkeelle ja vietin tunnin salilla ja uin puoli tuntia! 

Paino on mennyt alaspäin! Salilla käynnistä taitaa ollakin iloa... Huomenna aamulla otetaan sitten punnitus, ja katsotaan kuinka käy, onko toka tavoite saavutettu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)