Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Paluu arkeen

No, vaikka kuinka yritin pysyä säännössä kohtuus kaikessa, tuli sitä kuitenkin syötyä varmaan kaloreita enemmän kuin tarttis. Ainakin suklaan muodossa. No, mutta en aio tästä rankaista itseäni, Mitäpä turhaa. Yrittää nyt vaan uudelleen tarrautua kiinni kalorien laskemiseen ja tietty terveellisempään ruokavalioon.

Aijoo, hienostipa Joulu kasasi lisänsä: 112kg näytti vaaka. Ei nyt kilokaupalla lisäpainoa, ja voihan se paino heitelläkin runsaasti kuukauden aikana ilman sen kummempaa painon todellista nousua. Se mistä olen yllättynyt on se, että kummasti muuten on energiaa vähempi kun syö vähän "epäterveellisemmin". Eilenkin oli veto ihan pois. Ainakin kannustaa siihen terveellisempään elämäntapaan!

Mutta, joulusta sen verran, että olipas kyllä maailman paras joulu! H auttoi siivouksessa, laitettiin yhdessä ruokaa, koristeltiin kuusi ja sain H:lta jopa 7 lahjaa! Hänen perheensä kanssa oli mukavaa, syötiin ja availtiin lahjoja, ja H:n suvun puoleltakin tuli ihmeen paljon paketteja. En muista koska olisin nähnyt niin paljon paketteja! Ei se paljous tietty ole se merkittävin asia, vaan se, että viihdyin. Oli aivan mielettömän mukavaa. Toivottavasti muillakin on joulu mennyt hyvin ja terveen kirjoissa!

Tänään vanhemmilleni lähdetään parin kolmen tunnin kuluttua, ihanaa. Keskelle metsään, kauas kaupungista... Pakko myöntää, että pidän ajatuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)