Sivut

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Projekti; Jouluksi omaan kotiin <3

Kiitos peukkuja pystyssä pitäneille, nimittäin nimittäin... Pääsemme varmaankin tekemään talokaupat 13.9! Ihanaa. En ole varmaankaan vielä oikein sisäistänyt sitä asiaa, mutta eiköhän se tuonne päähän uppoa aikanaan. Viimeistään siinä vaiheessa kun kannamme maalipurkkeja ja ryhdymme remontoimaan meidän taloa. Voi kyllä, siinä talossa riittää töitä vaikka muille jakaa, mutta hyvänä puolena on se, että siitä saadaankin sitten tehdä täysin oman mielemme mukainen. Ei enää vuokra-asuntojen tylsiä valkoisia tapetteja, ei enää vuokran maksamista... Vaan lainan makselua omassa talossa. On tästä päivästä unelmoitukin jo kauan.

Tuntuu ettei arki pyöri vielä täysin, sillä nyt kun kilpailuttaa jos jonkinmoisia firmoja ja suunnittelee tulevaa remonttia, ramppaa välittäjän toimistolla ja tekee vähän kaikenlaista upouutta. Maanantaina en mennyt kouluun, kun iltapäivällä oli se kuntotarkastus enkä uskaltanut jättää pentua niin kauaksi aikaa yksin. Eilen sitten pentu alkoi heti aamusta ontua ja jouduin lähtemään sen kanssa eläinlääkäriin, joten siinä meni eilinenkin. Mutta tänään vihdoinkin voisi olla päivä, jona aloitan todella arkeen paneutumisen.

Selkäkin vaivaa vielä. Kieltämättä pännii kun aamuisin liikkuminen on vähän niin ja näin. Kuitenkin olen ottanut ihan iisisti nyt ja ei silti tunnu olevan merkittävää parannusta.

On se muuten harvinaisen vaikeaa yrittää yhdistää koulu, työt, ja nämä asuntoasiat tähän projektiin. Välillä on käynyt niin, että unohdan syödä ja tajuan asian vasta siinä vaiheessa kun vatsani suorastaan kiljuu. Kuten olen aikojen alusta sanonut, yksi asia kerrallaan, ja yritän nyt oppia yhdistämään tämän kaiken mahdollisimman hyvin. Aloitetaan nyt siis jälleen pienin askelin totuttelu uuteen elämänvaiheeseen. Niin se elämä vaan menee.

Jouluksi uuteen kotiin <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa!! Viime vuonna keväällä ostettiin tää meidän talo, ja onhan tässä ollut kaikenmoista mutten silti vaihtais enää vuokra-asuntoon! ONNEA UUTEEN KOTIIN!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoa! Me ollaan kans 2 vuotta rempattu omaa kotia ja on niin ihanaa ku saa tehä ihan just niin ku ite haluaa. Onneks olkoon!

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)