Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

Hetken rauha

Viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. Kauhea touhuaminen on päällä jotta saadaan sitten viikon päästä ruveta tekemään vaan remonttia meidän talossa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö se niin mene?
Koulussa on ollut suhteellisen pitkiä päiviä ja sen lisäksi on joutunut käymään eläinlääkärissä pennun venähtäneen jalan vuoksi ja sitten pitkäpiimäistä kilpailuttamista eri firmojen kesken. Nyt kuitenkin alkaa kilpailuttaminen olla loppusuoralla, ja sopimuksia on tehty ja hommat pääsee etenemään heti kaupanteon jälkeen. Pari ystävää totesi, että kyllä vaan olet hyvin aikaansaava ihminen kun sille päälle satut. No, onhan se niin.

Kaiken tämän kiireen keskellä olen syönyt huonosti. Jep. Oma valinta. Kaikki langat eivät vaan yksinkertaisesti pysy kädessä, kun nyt on niin montaa erilaista uutta asiaa päällekäin. Hyvä kun välillä unohdan totaalisesti syödä, ja sitten tulee ne karmeat mielihalut. En kyllä onnekseni ole päässyt kovinkaan niitä toteuttamaan, eilen olin niin väsynyt pitkän päivän jälkeen, että purskahdin itkuun kun en saanutkaan suklaata, jota mun teki oikein kovasti mieli hurjan päivän palkkioksi. Kaupat oli menneet jo kiinni ja lähin huoltoasema myös, joten siihen jäi se mielihalu. 

Paino tietty on sitten tämän huonosti syömisen seurauksena ottanut jälleen tuulta siipien alle ja noussut hieman. Paino oli tänä aamuna 106kg. Eli 600g nousua edellisviikkoon. Nyt yrittäisi vaan ateria kerrallaan saada syömisiä kohdalleen, eikä nyt pitäisi rankaista tästä mieleni sopukoissa itseäni, vaan antaa sen olla ja jatkaa vaan sitkeästi.

Nyt vihdoinkin, on hetken oma rauha, eikä ole pakko juuri nyt tehdä mitään. Ostin langat vasta tänään, sillä en ole aiemmin kerennyt, ja pääsin kutomaan arvonnan palkintoa. Nyt kun pääsin aloittamaan, ei tässä kauaa mene, niin Shiva saa villasukkansa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)