Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kaivattu arki

Töissä jälleen! Noh, todella mieleenpainuva töihinpaluu, kun niin moni asiakas kertoi ikävöivänsä, ja miettineensä mitä mulle kuuluu ja miten reissu meni. Ihanaa. 

Herätyskello pärähti soimaan 5.30! Milloinkohan viimeksi noin aikaisin...? Olisinhan mä voinut herätä vasta 6.00, mutta ajattelin, että ehkä jälleen pistän sen puolen tunnin unipankin sijasta liikuntapankkiin. Ja niin raahasin myös unenpöpperöisen H:n mukaani. Silmistä kyllä hävisi unihiekka kirjaimellisesti. Ilma oli ihanan raikas ja liikkeellä ei ollut vielä ketään. Paras aika. Aamiaiseksi ruisleipää, melko tavallisin lisukkein. Vaihdoin nyt (ja luultavasti melko pysyvästi) tavallisen metun tai kinkun kalkkunaleikkeeseen, ja tällä linjalla: mieluummin vaaleaa lihaa, vähäsuolaista ja vähärasvaista, jossa kuitenkin proteiiniakin. En tiedä kyllä pystyisinkö luopumaan ruisleivästä. Jostakin sitä kuitua, ja ruisleipä nyt vain on hyvin maittavaa...

Töihin mukaan mulla oli salaatti, jossa jääsalaatin, tomaatin, kurkun ja paprikan lisäksi oli mozzarellaa, vihreitä papuja (säilyke tosin) ja vesimelonia. Salaatin kuitenkin söin vasta päästyäni töistä ystäväni S:n luokse. Oli niin ihanaa nähdä pitkästä aikaa. Vaikka mulle iskikin väsymys ja jäätävä nälkä sitten myöhemmin, oli ihanaa ja vapauttavaa pitkästä aikaa nähdä ja jutella kunnolla jonkun kanssa, jota on kaivannut.

Päivällisen (tonnikalasalaatti) jälkeen lähdettiin jälleen tekemään se 2,5km lenkki, vaikka mulla oli jo lähes kuolemanväsynyt olo siinä vaiheessa. Vieläkin. Kohta nukkumaan, ja ehkä sitä sitten unikin maittaa paremmin kun on liikkunut! 

Ps. En tiedä kuinka moni mahtoi huomata edelliseen tekstiini tulleen kommentin, jossa pyydettiin, että saako tämän blogin listata terveyskeskus.fi:n sivuille. Vastasinpa moiseen myöntävästi, ja olo oli sanotaanko... Hieman imarreltu. Hyvällä tavalla! 

Pps. Olen tässä mieleni perukoilla kehitellyt pientä arvonta-ideaa, käyntejä sivulla yli kymppitonni, ja lukijoitakin kolmisenkymmentä. Ihanaa että olette mukana seuraamassa tätä matkaa. Pysykää linjoilla! 

2 kommenttia:

  1. Joo huomasin kommentin ja onhan sulla niin kiva blogi etten yhtään ihmettele!
    Arvonnat on aina kivoja :D

    VastaaPoista
  2. No voi kiitoksia :D

    Arvontaan sit vaan osallistumaan sinäkin! ;)

    VastaaPoista

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)