Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Väsymystä ja palelua...

Viikko meni ihan hyvin, oon ylpeä siitä, että tuli oikeasti joka päivä 10000 askelta arkena ja tuli käytyä uimassa sekä nyrkkeilemässäkin. Paino oli pudonnut lauantaina punnituksessa 600g, ja jostain kumman syystä halusin mittailla uudelleen viikon jälkeen, ja oli lähtenyt senttejäkin muutamia. Viikonloppu on mennyt nyt ihan palkkatöissä, ja tuntuu että näillä työajoilla en saa askelia edes täyteen saati sitten kerkeä muuten liikkumaan. Paitsi että työ itsessään on melko fyysistä, tulee hikoiltua ja hengästyttyä töissä, ja huomasinkin että nyt aamulla herätessä oli rintalihakset ja haba kipeänä. Oikea reisi on ollut kipeä torstaisesta nyrkkeilystä asti, ja toisaalta ihan hyväki nyt hieman lepäillä, kun tullut arkena joka päivä käveltyä tunti ja kahtena päivänä muuta liikuntaa myös. Ehkä vaadin itseltäni vielä liikoja askelien suhteen, ei kuitenkaan joka ikinen päivä ole mikään pakko saada sitä 10000 askelta, vaan joskus voi ihan levätäkin.

Syömiset on menneet hyvin myös, tosin perjantaina ja eilen tuli hieman herkuteltua, mutta eihän se sinällään haittaa kun se tuli tehtyä kohtuudella.
Tein eilen vielä viikon eväsruuaksi kasvispossupataa, josta sitten tosiaan riittääkin koko viikolle ruuat.

Harjoittelussa perjantaina ohjaaja viestitti olevansa huolissaan mun jaksamisesta. Kuulemma olen niin kovin väsyneen olonen välillä töissä, että hän oli alkanut miettiä jaksanko olla siellä. Vakuutin jaksavani, ja rupesin miettimään että syönkö kuitenkin liian vähäisesti vai mistä se tulee, että väsyttää harjoittelussa välillä niin, että hyvä kun silmät auki pysyy. Paleltaa myös, tosin koko rakennus on vetoisa, olen syyttänyt sitä. Mutta ku miettii, palelu ja väsymys kertois jostain muustakin. Täytyypä viikon verran taas tsekata vähän kaloreita että kuinka paljon sitä tuleekaan päivässä, ettei oo liian vähän.

Tippuis tuo painonhiivatti nopeammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)