Sivut

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Nousukausi

Hiilareiden vähennys tietoisesti ruokavaliosta on melkoisen helppoa loppupeleissä. Ja kuinka helposti lähtee sujumaan kun muutaman päivän syö erilailla.

Toki, helppo se on sortua ja nyt kun oltiin reissussa mun vanhemmilla, tuli syötyä leipää ja lettuja. Mahahan siitä sekaisin meni. En tosin pitänyt sitä huonona asiana että meni sekaisin, mutta tietääpä että miksi on erossa hiilareista. Tai ainakin niistä huonoista.

Miehelle leivän korvaaminen jollain muulla on vaikeaa, koska hän ei syö kananmunia. Mulle taas homma ei ole kovin vaikeaa, sillä pidän niistä. Pidän myös kasviksista paistettuna, keitettynä ja höyrytettynä kun taas miehelle ne eivät maistu. Minulle ruokailut ovat siis helppoja, on helppo valita mitä tahansa mihin tahansa väliin päivää.

Ruokailut on olleet helppo ajoittaa siihen hetkeen, kun vauva on juuri syönyt ja on tyytyväinen, yleensä leikkii tai nukkuu. Vielä kun muistaisi vesipulloa täytellä tiuhaan tahtiin, se tuppaa unohtumaan.

Uusi rakkauteni on ehdottomasti banaaniletut, jonka taikinaan surautan sauvasekoittimella yhden banaanin ja kaksi munaa, maustan taikinan kanelilla. Tein näitä muutamana päivänä koska mies osti banaaneja joita ei sitten kuitenkaan syönyt, ja niin kävi sitten etten halunnut mustuneita kuitenkaan roskiin heittää ja muistin banaanilettujen reseptin olemassaolon.

Vaakalla käyminenkin tuntuu suoritukselta, mutta vielä ei ole vaa'an viisari tuntuvia värähdyksiä ottanut alaspäin. Noussut se ei kuitenkaan ole. Siitä voinen olla iloinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)