Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Vieroitusta

Noniin, nyt takaisin viikottaisiin punnituksiin ja uudet tuulet puhaltamaan!
Aamulla kävin vaa'alla ja paino näytti 107.0kg. Jep, onhan se juu noussut, ja nyt sanotaan vielä et se oli viikko sitten 108,7 ja lomalta palatessa turvotuksineen se oli pahimmillaan 109,9. Masentavaa, kyllä. Typerää, kyllä.

Nyt sitten olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja panostin kerrankin itseeni, nyt on PT:n tekemä ruokavalio ja treeniohjelma. Olen tällä viikolla käynyt jo kaksi kertaa salilla, treenannut jalkoja ja eilen rintaa/selkää, huomenna olisi kädet ja vatsat. 
Ruokavalio muuttui niin, että nyt on menossa 2 viikon "vieroitus", ja syön pääasiassa kasviksia, lihaa, kalaa, kanaa tai kananmunaa, maitorahkaa ja marjoja sekä pähkinöitä. En ole pannut pahakseni, sillä nautin suunnattomasti nyt siitä, että on ohjeet joiden mukaan voi syödä, ja olen aivan totaalisesti ihastunut kesäkurpitsaan, paistettuna! Suurin herkku.

Paino on tämän ekan viikon aikana laskenut siis 1,7kg, vaikka suurin osa lienee nestettä. Nyt uudet tuulet puhaltaa ja meikäläinen pääsee sinne alle sataan kiloon vaikka mikä olisi! 

Pysykää linjoilla, arvonta lähestyy ;)

1 kommentti:

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)