Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

Määrätietoisuuden comeback

Määrätietoisuus on tehnyt comebackin! Ehti melkein olemaan jo päivän pari semmonen olo, et ei tästä tuu mitään enää, kun flunssa kaatoi vapaaviikon treenisuunnitelmat ja syöminenkin kehnossa jamassa. Mutta, tänään aamulla kävin vaakalla ihan huvin vuoksi, nähdäkseni onko plussaa tuonut liikkumattomuus ja huonosti syöminen (tosin mähän oon syönyt liian vähänlännästi, niin mitenkä se plussaisi muka). Noh, positiivinen yllätys! 107,6kg näytti vaaka. Jehna! Sehän on kaks kiloa vähemmän kuin lauantaina! Jösses sentään.

Tosin, koska olen ottanut punnituspäiväkseni lauantait, niin vaikka mieli kovasti tekisikin pistää tämä tulos tuohon sivuun ja käyrälle, taidan odottaa lauantaihin. Kuitenkin flunssassa hikoillessa nesteitä on hävinnyt, ja kaks kiloa selittyy jo aika hyvin nesteiden poistumisella. Lauantaina paino voikin olla jo lähempänä jälleen sitä 109,6.... Kuinka masentava ajatus. Mutta, että vaaka näytti noinkin vähän... Oi unelma! Älläsin sen, että uppsanssaa kuinka tuohon lukemaan tosissaan päässeenä 5kg pudotus ei oo kaukana! Kunhan nyt pysytään housuissamme lauantaihin asti ja näemme todellisemman tuloksen. Vaikka todellinenhan tuokin, mitä sitä vähättelemään. En kuitenkaan halua nuolaista ennenkuin tipahtaa!

Olokin tuntuu parantuneen huomattavasti. Nenä pysyy suht avoimena ilman suihkettakin, ja yskänlääkkeelle ei ole niinkään tarvetta. Kuumekin tuntuu laskeneen, joten ensi viikko menee keveän liikunnan parissa. Uimaan kyllä täytyy päästä, vaikka rauhassa täytyykin ottaa.

En voi kylliksi hehkuttaa sitä, kuinka en malta odottaa bernivauvan saapumista! Ei siihen montaa viikkoa ole, mutta en malttaisi pysyä housuissani. Ihanaa! Tänään maksoin varausmaksun, joten käytännössä pentu on jo meidän. Jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)