Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Haaste

Haasteen sain 100 kilon keijukaiselta, annetaan nyt sitten palaa! Kysymykset on edellisiltä haastajilta.


Haasteen säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 sekalaista asiaa minusta:
- Mulla on kaksi ihanaa kollikissaa, sekä lutuisa koira.
- Olen koulussa ryhmäliikuntatunneilla tahallani kapinoinut testaamista ja opettajan asenteita vastaan. Vasta lukiossa liikunnanopettajani oli niin hyvä, etten enää kapinoinut.
- Jos saan huomattavan määrän rahaa, keksin heti miljoonia kohteita mihin rahan voisi käyttää ja yleensä toteutan nämä ideat hyvin nopeasti, joten olen melko kärsimätön.
- Kun kuulen tai opin jonkin uuden sanan, kuten adekvaatti tai eutyyminen, alan viljellä sitä ympäriinsä puheissani, myöskin koen jonkinlaista hienoista tarvetta päteä, jos koen tietäväni asioista jotakin.
- Olen ns. "jokapaikan höylä", mitä tulee luovaan toimintaan. Maalaaminen, piirtäminen, käsityöt ja musiikki ovat eräitä asioita missä olen (vaikka sen itse sanonkin) hyvä.
- Olen hyyyyvin kunnianhimoinen ja päättäväinen, enkä halua mennä valtavirran mukana, vaan yritän keksiä omia monipuolisia reittejäni päämäärään. Okei, ehkä unelma perheestä ja omakotitalosta on valtavirtaa, mutta muissa osissa elämääni. Tästä esimerkkinä lukion suorittaminen kahdessa vuodessa ilman sen kummempaa syytä.
- Päälle vuosi sitten voin henkisesti niin huonosti, huonon parisuhteen vuoksi, että "palkitsin"/"lohdutin" itseäni syömällä suuria määriä herkkuja.
- Olen salaa tyytyväinen siihen, että edellisessä suhteessa yritimme lasta, mutta sitä ei kuulunut, syynä todennäköisesti liiallinen ylipaino ja epäterveelliset elämäntavat - energiajuomat & tupakointi sekä alituinen stressi.
- Vaikka edellinen avioliittoni oli lyhyt, ja häät olivat jokseenkin massiiviset, haluan naimisiin nykyisen kihlattuni kanssa, ajatteli kuka tahansa siitä ihan mitä vain.
- Olen pelännyt pitkään hengästymistä ja hikoilua. Koululiikunnassa kun liikuin hieman, kasvoni punoittivat kuin paloauto (kiitos ihotyypistä), ja hengästyin ihan huonon kunnon takia helposti, mistä sitten kiusattiin. Sen takia alkuun H:n kanssa kävelylle lähtö teki vaikeaa, samoin kuntonyrkkeilyn aloittaminen, jossa on muita ihmisiä katsomassa kun mulla soija valuu ja puuskutan kuin pikajuna, kaiken päälle näyttäen naamastani punaiselta kuin ylikypsä paprika! Onneksi tämä kammo on nyt helpottanut.
- Pyrin elämään niin, etten moralisoi ihmisiä, varsinkaan kun en heidän tarinoitaan tunne. Jos joku tekee mielestäni väärän valinnan, ennenkuin kommentoin asiaan mitään, haluan tietää ensin tarinan siinä taustalla. Mikään ei ole niin hirveää, kuin se, että toisen päätöstä lähdetään sen kummemmin miettimättä moralisoimaan/arvostelemaan.

Kysymykset Cizulta:
1. Syötkö luomu-tuotteita?
- En oikeastaan. Luomu-tuotteet on niin kauhean hintavia, varsinkin näin opiskelijabudjetilla ja miehen kanssa eläessä, joka on auttamattoman pihi.
2. Milloin olet viimeksi käynyt leffassa?
- Kolmisen viikkoa sitten, Nightmare-painajainen merellä. Eipä oo hetkeen naurattanut niin paljon!
3. Juotko mieluummin kahvia vai teetä?
- Välillä mulla on kausia, jolloin juon mieluummin teetä, mutta nyt tällä hetkellä vastaan: kahvia.
4. Mikä on/olisi unelma-ammattisi/-työsi? Teetkö sitä tällä hetkellä?
- Unelmana olis toimia kätilönä naistentautien poliklinikalla, tai äitiyspolilla. Yhtenä vakaana vaihtoehtona pidän mielenterveyshoitotyötä myös. Eli, tällä hetkellä opiskelen alaa ja harjoittelussa mielenterveyshoitotyössä, vielä en ole unelmatyössäni palkollisena.
5. Mikä on elämässäsi parasta tällä hetkellä?
- Tällä hetkellä on parasta se, että olen aikalailla sinut itseni kanssa, vaikka laihdutankin. Voin hyvin henkisesti kuin fyysisestikin, tosin on pakko lisätä tähän, että lisänä parasta ovat perhe ja kihlattuni.
6. Mihin olet tyytyväinen itsessäsi?
- Siihen, että voin hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti, päättäväisyys ja kunnianhimo.
7. Meinaatko lopettaa blogin kirjoituksen kun pääset tavoitepainoon, vai jatkuuko blogin kirjoitus myös painon "ylläpitovaiheessa"?
- Todennäköisesti ylläpidän blogiani, mikäli lukijoita riittää sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kun tavoitteeni on saavutettu. Blogi muuttaa ehkä "aihettaan" elämän toisiin osa-alueisiin ja niiden tavoitteluun.
8. Missä näet itsesi 5-10 vuoden kuluttua?
- Unelmanani olisi ja näen, että olisin kahden lapsen äiti, naimisissa kihlattuni kanssa, asuisimme omakotitalossa ja olisin mahdollisesti töissäkin...
9. Minkälainen on kännykkäsi?
- Iphone 4. lyö laudalta kaikki aikaisemmat puhelimeni, koska olen jaksanut katsella tuota kapulaa pisimpään.
10. Viihdytkö paremmin kaupungissa vai maalla?
- No, pääkaupunkiseudulta karkuun lähteneenä viihdyn astetta pienemmässä kaupungissa, tosin kaupungin rajalla lähempänä "maalla" asumista. Mua ei sais kukaan koskaan mihinkään keskustaan!
11. Haluaisitko asua ulkomailla?
- No joskus sitä on tullut haaveiltua englannissa asumisesta, mutta saapa nähdä. Suomi on kyllä harvinaisen hyvä paikka elää, vaikka onkin paljon ristiriitaisia kokemuksia muilla Suomen "hyvinvointivaltion" tittelistä.

Kysymykset cherrieltä:
1. Mikä on kaunein kohteliaisuus, jonka olet kuullut?
- Sulla on kauniit silmät - tämän valitsin, koska ei ole mieheltäni (tai exältä) kuultu kohteliaisuus, vaan ihan kaupan kassalla kuultu lausahdus iloisen hymyn kera. 
2. Oletko addiktoitunut johonkin? Mihin?
- No tällä hetkellä tuntuu, että pahemmanlaatuinen neuloosi (sukkien, lapasten, pipojen neulominen) on vallannut mun mielenkiinnon sekä nyt uutena innostuksena mieliteko liikuntaan.
3. Mikä on ollut haastavinta elämäntapamuutoksessasi?
- Sen faktan hyväksyminen, että kaikkea ei saa heti. Paino ei putoa nopeasti, vaan terveellisempää ja pysyvämpää on, kun paino putoaa hitaasti (mutta varmasti). 
4. Mihin kaupunkiin tai maahan haluaisit ehdottomasti matkustaa, ja miksi?
- Mulla on järkky fiksaatio ollut matkustaa Malediiveille tai jonnekin, missä on turkoosi vesi ja valkoinen hiekka. Haaveena ollut nähdä tämä luonnon raikkaus.
5. Mikä on suurin pelkosi?
- Suurin pelkoni on varmaankin se, että katuisin vanhoilla päivillä elämässäni tekemiäni valintoja niin paljon, että en näkisi enää menneessä elämässä mitään hyvää, tai se, että H:lle tapahtuisi jotain kamalaa - sairastuminen tai jopa kuolema.
6. Mikä on/mitkä ovat lempivaatteesi?
- Pakko sanoa, että bändihupparit, menee kotona lämmikkeenä ja hyvin harvoin mua näkee ilman hupparia.
7. Mistä pidät eniten kaupungissa/kunnassa, jossa asut?
- Iso kaupunki, muttei kuitenkaan niin iso, että hermo menisi. 
8. Mikä on lempikirjasi tai -elokuvasi?
- Lempikirjana mainitsen nyt Reginan laulu, sekä kuolemattomat sarja. Harry Potterit ja Taru Sormusten Herrasta on myös ikisuosikkejani. Lempielokuviani ovat varmaan The Holiday sekä Avatar.
9. Keneen julkisuuden henkilöön haluaisit tutustua?
- Julkisuudella ei ole merkitystä, mutta olisi mukava tutustua Tuomas Holopaiseen. 
10. Millaisen tatuoinnin ottaisit, jos haluaisit ja voisit?
- Pikku Myyn nilkkaan. Haaveena ollut jo jonkin aikaa. Ja sitten kun lapsia ikinä saan niin heidän nimensä/kädenjälkensä tms. 
11. Onko olemassa jokin tuoksu, josta pidät erityisen paljon? Jos on, niin mikä?
- Puhtaat pyykit... En voi lopettaa niiden tuoksuttelua. Myös metsä tuoksuu hyvälle, samoin keväisin se pienen sateen jälkeinen märän asfaltin tuoksu. Kummat on hajumieltymykset, mutta myös vadelma on ihana tuoksu.

En nyt haasta ketään, koska olen kovinkin aloittelija tässä blogin kirjoittamisessa ja näissä haasteissa. Jos joku haluaa haasteen, tästä voi ottaa ja ilmoittaa mulle, niin keksin kysymyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)