Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014

Kylmäkö? Ehei....

Voihan pakkanen... Aamulla oli aika jälleen pitkästä aikaa lähteä kouluun! H rapasi auton ikkunat tullessaan töistä mulle valmiiksi, ettei mun tarvitsisi pakkasessa sormiani jäädyttää. Ensimmäinen ongelma - auton ovet eivät auenneet ja palasin sisälle kiroten. H sai riuhtomalla takaoven auki ja pääsi könyämään etupenkille, josta sai etuoven auki. Ajoin koululle. Seuraava ongelma - ovet ei menneet lukkoon. Kirosin aikani ja totesin etten voi mennä koululle mikäli en saa ovia lukkoon, ja hetken yrittämisen jälkeen sain ovet viimeinkin lukkoon asti. Hiton pakkanen.

Kaksi ensimmäistä luentoa jaksoin ihan hyvin, ruokatauolla iski selkään väsymys, ei se ole tottunut tuollaiseen istumismäärään ja totesin että nyt on pakko painua kotiin makuuasentoon. Jälleen kohtasin sen ensimmäisen ongelman, ovet eivät meinanneet aueta ja kirosin mielessäni jälleen. Selkä särki ja yritin saada nykimällä ovia auki, onneksi aukesi hetken yrittämisen jälkeen. Ajoin huoltoaseman kautta, josta mukaan tarttui lukkosulaa, tiivistemömmöä, ja ulkokäyttöön soveltuva ajastin. Käsittelin auton ovien tiivisteet heti, kun sain kaikki auki kammettua.

Kömmin sänkyyn H:n viereen ja nukahdin palellen, heräsin palellen. Sisällä lämpötila +16 astetta, jippii! Vaatetta vaan päälle. Polttopuutkin loppuivat sopivasti. 

Kaikesta tästä huolimatta mulla oli hyvä päivä. Aamulla vaaka näytti 103,5, eli kaalisoppaviikon saldoksi tuli -2kg. Tosin en syönyt täysin pelkkää kaalisoppaa, vaan myös hedelmiä ja kananmunia, mutta olen tyytyväinen. Jokainen kilo on eteenpäin.

Viime vuodesta oli jotain hyötyäkin, nimittäin ruokavalio jota viime kevään noudatin, jäi ilmeisesti selkärankaani, ja nyt olen tämän päivän aikana syönyt hyvin, terveellisesti ja nauttinut siitä. Aamiaiseksi kaurapuuroa raejuustolla ja sokerittomalla marjakeitolla. Lounaana porkkanakeittoa, ruisleipää kasviksilla ja broilerleikkeleellä, välipalana banaani ja välipalakeksi. Illalliseksi salaatti, ja iltapalaksi juotava jogurtti. Vettäkin on tullut juotua. 

+ Meikä on onnellinen. Todella todella onnellinen. Tänään on kaksi vuotta siitä, kun H:n kanssa ruvettiin seurustelemaan. Ihanaa. 

Saa nähdä kuinka kauan huomenna selkä kestää koulun penkillä istumista. 

2 kommenttia:

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)