Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Viimeinen lomapäivä tältä erää...

Mulla on ollut nyt näinä parina aamuna kun on herännyt kotona, pää kipeänä selän lisäksi. Yhtäkkiä huomaan, että nukunkin suurimman osan yöstäni mahallaan... Josko tämä olisi vain jotain peruja muualla nukutuista öistä. Ja siitäkin, ettei ole liikkunut pariin viikkoon paljoa. 

Nyt kun päästiin kotiin, ollaan joka päivä käyty H:n kanssa pidemmillä lenkeillä koirien kanssa. Pikkuinen vaavi alkaa olla jo puolivuotias, joten nyt pitääkin alkaa pidentämään lenkkejä. H jotain taisi nurista tästä päätöksestä, jonka minä tein. Joka aamu ja joka ilta koirien kanssa 2,5km lenkki. Piste. Siinä on jo päivään tunti liikuntaa, vaikka siis koiran lenkitys ei ole sinällään mitään hiostavaa touhua.

Eilen pääkivun takia jätettiin sitten salilla käynti väliin, mutta tänään sitten päästiin lähtemään! Mulla polvi oireilee vieläkin tuon kyykkyhaasteen vuoksi, ja päätin pitäytyä pääasiassa aerobisessa treenissä tänään. Nappasin lähtiessäni iPodini mukaan, joka on nyt ollut tauolla jonkin aikaa. Kun löin musiikit korvilleni ja aloin polkea kuntopyörällä, olo tuntui voimalliselta ja mahtavalta! Puolen tunnin polkeminen meni kuin sujahduksessa. Sitten vielä 20min hölkkäsin juoksumatolla, kunnes H ilmoitti, ettei jaksa enää treenata. Hömppäparka kun ei ollut syönyt aamiaisen jälkeen mitään, minä kun söin proteiinipatukan. 
Treenistä jäi hyvä fiilis, ja nelisensataa kaloria jäi salille. 

Salin jälkeen söin vähän runsaamman välipalan, kun lounaaksi oli vain 120kcal protskupatukka. Aamiaisella oli vain ruisleipä ilman kasviksia ja jogurtti. Nyt kun lisäsin nuo tutut kasvikset jälleen leivän päälle, tuli oikein hyvä mieli ja leipäkin maistui paremmalle. Ihanaa olla kotona. 

Nyt taidankin sitten herkutella herneillä, joita H osti salilla käynnin jälkeen meille. Herneet kun eivät nekään kovin lihottavia ole. Ja taidanpa repäistä "viimeisen" virallisen lomapäivän (tältä erää) kunniaksi ja tarttua kirjaan, joka tarttui mukaan eilen kaupungilla käydessä. 
Huomenna jälleen töihin!
2 kommenttia:

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)