Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Huh hellettä!

Jeps, tässä on nyt ollut hieman blogihiljaisuutta, tämä lomailu kun on olevinaan niin rankkaa. Ehei, ei sentään. On vaan lähinnä nauttinut tästä lomasta ilman ylimääräisiä asioita, puhelinkin on päällä vain hätätilanteita varten. Sorry! 

Viime lauantaina palasimme H:n kanssa pohjoisesta. Lähdimme aikaisin aamulla Oulusta alaspäin, pikkuteitä pitkin köröttelimme Tuurin kyläkauppaan, jossa teimme pienen pyörähdyksen. Koska mä en ole semmoinen ihminen, joka viihtyy hyvin väkipaljoudessa tavaratalossa, lähdimme aika pian pois, ostin H:lle suihkugeelin ja äidilleni syntymäpäiväkortin. Ajelimme sitten kotiin ruokailtuamme ensin ABC:n hesburgerilla, jipii! (Alkaa kyllä tosin tulemaan korvista ulos, eikä siihen ole mitään halua jäädä tähän "ruokavalioon" joka nyt lomalla on vallinnut)

Lämpötila nousikin yhtäkkiä 17 asteesta 23-26asteeseen kun pohjoisesta palattiin etelään. Voin sanoa, että hiki lensi, ja kävimme sitten H:n kanssa uimassakin! 

Loman kunniaksi sitten kotiin päästyä kävin kyllä vaakalla sunnuntai-aamuna, mutta viralliset punnitukset nyt ovat tauolla hetken, että pieni pääkoppani saa tarvitsemansa levon, jotta se jaksaa taas sitten keskittyä kunnolla. Vaaka kyllä kertoi karua totuuttaan siitä, että suolaisempi (ja sokerisempi) ruokavalio on tehnyt taikojaan ja turvottanut mua parisen kiloa, ja varmaan kilon verran tullut muutakin. Ei voi tietää. 

Sunnuntaina kävimme poimimassa mansikoita H:n ja hänen äitinsä kanssa. Kolme kiloa tuli napattua mukaan. Not bad. Sitten pesin pyykkiä ja ehdin palaa auringossa. Eilen aikaisin aamulla lähdimme sitten ajamaan vanhempieni luokse tänne eteläisempään suomeen, ja sanotaan vaikka niin että kylläpä sitä nauttiikin tästä lomasta vallan täysin rinnoin.

Tänään pyörähdimme Heurekassa, ja se oli mahtavaa! Body worlds näyttely oli hyvin havainnollistava, ja äärimmäisen mielenkiintoinen! Suosittelen, jos on jollain pientäkään kiinnostusta nähdä mitä ihmiskeho pitää sisällään. Varoituksen sanana, ne ruumiit on aitoja. Vaikkakin näyttävät kovin muovisilta plastinoinnin jälkeen, jonka seurauksena siis ei ainakaan heti jää fiilistä, että ne ovat aitoja. Mutta kaikinpuolin hieno kokemus!

Nyt tässä kaikki tältä erää, mulla on parisenkin ideaa, joista blogautan tässä heti kun irtaudun lomailupuuhistani ;) Nauttikaa kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen - oli se sitten risuja taikka ruusuja! Vinkit, ehdotukset ja neuvot otetaan vastaan ilomielin! Jos on jotain kysyttävää, kysy! :)